Najdi forum

Strassbourg

Ce je ze kdo letel v Strasbur iz LJ ali iz Celovca, Graza, naj mi prosim pove, kje se splaca kupit karto in kje je treba prestopiti!

Hvala za vsako informacijo!

Ta bo pa tezka. Ponavadi se leti v Frankfurt (am Main in ne Hahn), potem imas pa shutle bus naprej do centra.

Tako kot je rekla Topsy, do Frankfurta, potem pa na vlak.

Samo se eno vprasanje – koliko casa vozi ta vlak???????

Ne vem, ali se mi bolj splaca kar z avtom ali z avijonom (vzrok pa je cas)! Mi je program izracunal, da bi bila z avtom tam v 7 urah in moj malcek mi bo hvalezen, da bom cimprej doma! 🙂 Sem v dilemi!

Kolikor se spomnim, je vožna okoli 3 ure. Udobna zadeva.

Samo v avtu vozis ti in po 7 uroah voznje bos zmatrana. Predvidevam pa tudi, da bos tam kaj delala in bos utrujena tudi od tega??? Pristej tem trem uram se cakanje na letaliscu in let, pa si skoraj tam tam. So pa stroski lahko precej razlicni. Jih bos krila sama?

Aja, pardon, se moram popravit, pri meni ni bil vlak temveč avtobus. Cca 3 ure,prijetna vožnja, vse skupaj všteto v vozovnico, avion in bus.

Stroske NE krijem sama, le sama si moram organizirati prevoz, pa tudi najdrazje ne sme biti! In ker bolj redko potujem, sem kar mal na trnih, kako spelat vse skupej!
Sem enkrat sla, prosim, ce mi poves, kje si si ti rezervirala in kaksna je bila cena????

Kje pa drugace priporocate, da naj rezerviram avionsko karto??? AA???

Res hvala za odgovore!

Hm, ne spomnim se cene več, ker so tudi meni takrat prevoz plačali drugi…mislim, da je bilo okrog 60.000 SIT (?) – povratna, seveda. Pa ko vidiš, že kar dolgo nazaj, tako da se cen res ne da primerjat.

Ampak res bolj na pamet govorim, pozanimaj se na Adrio, saj ni nič takega.

Ni bistveno kje rezerviraš karto, cena je odvisna od prevoznika in pa taks na letališčih.

Ne vem, iz kje si, če si iz LJ, pojdi na borzo letov na Rimski 3 (nasproti Petit cafe-ja); tam ti bodo dali vse informacije in tudi svetovali za najbolj ugodno varianto.

Ali pa pojdi na STA
http://www.sta-lj.com/
Tam so tudi v redu in ti znajo najti dobre variante.

Pa ne komplicirat preveč:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close