Najdi forum

Terme Lendava

Odločam se , če bi šla s svojima dvema otrokama 8 in 2 leti ter še s svojo mami čez vikend v Terme Lendava. Zanima me vaše mnenje o teh termah.

Mi smo bili že 2x in nam je bilo zelo všeč-lepo. Hčerka je imela takrat 1,5 let in drugič 2,5.
Priporočam:)

Upam, da bomo mi še kdaj šli.

Uživajte! Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Zelo lepo, zelo priporočam.

Zelo priporočam. Mirno okolje, osebje 1A, vodica topla ali vroča, različno za vse okuse. Bungalovi brez pripomb, hrana če vzameš vsaj zajtrk, pet zvezdic.

Pa še cena ni prehuda.

Zelo priporočam. Mirno okolje, osebje 1A, vodica topla ali vroča, različno za vse okuse. Bungalovi brez pripomb, hrana če vzameš vsaj zajtrk, pet zvezdic.

Pa še cena ni prehuda.

Res ne vem, kaj bungalovom manjka. Pogledala bom, ali imam kakšno fotko, na kateri ni ljudi gor, ampak samo notranjost bungalova. Jo pripopam. Kopalnica je lepa. Postelja je v redu. Kuhinja čisto solidna. Kuhinjska miza fajn. Teve je majhen, ampak okej. Terasa fletna. Meni je bilo zelo všeč. Več nisem pričakovala. Sploh ne za ta denar.

To imaš pa prav. res je poceni in človek pač dobi kar plača. Pa saj ne mislim, da je ful slabo, samo tako…je pač bolj bogo…če si poleti ni panike, ker si itak skoz zunaj.
No pozimi jaz v bungalov ne bi šla nikoli več. Do sedaj smo vedno hodili v hotele, da greš lahko v kopalnem plašču na bazen. To tovorjenje torb na bazen, preoblačenje, pa predno zrihtaš malega otroka…eh tega se jaz ne grem več.
Meni najljubše toplice so: Radenci(Ajda, Livada), Olimije (Sotelia), Dobrna (Vita), Portorož (Palace, neptun, Apollo), Maribor (Habakuk).

Se podpišem. Meni je super.

Pravkar smo se vrnili iz term Lendava. Bili smo zelo zadovoljni, tako kot pravijo predhodnice, za ta denar več ne moreš pričakovati. Bungalovi lepi,
dovolj prostorni, pa še možnost imaš kaj malega skuhati. Če želite v kopalnih plaščih v bazene, pojdite v hotel Lipa. Glede hrane, zajtrk je obilen, dovolj različne ponudbe. Kosilo ali pa večerja pa je klasika po predhodnem naročilu, poleg neomejene juhe in solat. Mogoče je za kako ješčno osebo premalo, za nas je bilo več kot dovolj. Pa še nekaj, izredno prijazno osebje, domačini itd. Še bomo prišli, če nam bodo finance dopuščale.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close