Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Lošinj – plaže?

Lošinj – plaže?

Ojla!

Letos razmišljamo, da bi šli poleti kampirat za kakih 18 dni na Lošinj. Ker pa še nikoli nismo bili tam (do sedaj smo vedno dopustvovali v J Dalmaciji ali potovali po Evropi), me zanima, če so plaže ok za dva majhna otroka (2 in 5 let).
Če pa kdo ve še za kak fajn kamp, se tudi priporočam za informacijo.

Hvala.

B.

Mislim,daje uvala Čikat primeren kamp in plaza za otroke.

Ja, definitivno Čikat, nam je bilo zelo všeč, plaža tudi za najmlajše, urejene sprehajalne poti, igrala, sence povsod dovolj, ker je povsod borov gozd. Lepo!!!

Aja, komarji znajo biti ponoči nadležni, tako da ne pozabite na repelente. To je bil edini minus takratnega dopustovanja, bili smo pa v hotelu, zato o kampu ne morem kaj reči iz prve roke.

Pa na gužvo računajte. Sem bila pred leti, smo se na plaži obračali skoraj
na ukaz. Ostalo OK, le gužva, gužva …

Tudi mene je motila gneča-že v začetku julija so bile plaže silno polne…
drugače so pa plaže ok, večinoma so vse pod hoteli, kamp Čikat je soliden…

Zgleda, da sem samo jaz čudna, ker meni smo pred tremi leti tam kampirali je bila pa plaža grozna in sploh ne primerna za otroke. OK nekaj je zbetoniranega, ampak je takoj globoka voda, pol pa malo stran od tega je pa kao en zalivček, kjer so kamni in ne kamenčki. Ko sem hodila sem se skoraj ubila. Tko, da me je bilo prou strah za našega takrat 2 letnika.
Pa tisti košeček mivke do katerega smo se mi vozili pa tudi ni nič. Ljudi gor za znoret. Umazano pa tko da smo bli 2x zaradi otroka in potem nikoli več. Sam kamp je pa bil super.

Joj, me je kr malo minilo ):
Ne maramo ravno neke gužve.

A pozna kdo kak drug kamp in plažo, primerno za otroke?

Na Cresu – Punta Križa – krasno za otroke. Cel zaliv v mivki in nizka voda do pasu.
Kamp je bil včasih zanemarjen, zdaj pa sem slišala, da je lepo urejen. Morda lahko kdo kaj več pove.
Ampak plaža za otroke je pa res krasna.
Do Lošinja pa ste itak takoj, če hočete kaj na otoku pogledati – sta otoka povezana z mostom in se itak pelješ čez Cres na Lošinj.

Ali mogoče poznate kamp Lopari na Malem Lošinju in kakšn je in kakšne so plaže.Hvalain lp

Glede na to, da si napisala, da si dosedaj hodila na počitnice v J Dalmacijo, zna biti da boš v Kvarnerju razočarana. Ker ni primerjave.

Ja, saj če bi v j Dalmaciji našli kak kamp s primerno plažo za otroke, bi šli spet tja. Ampak do sedaj smo bili na Korčuli, Hvaru, Braču in v Dubrovniku pa nikjer ni bilo kaj pametnega za otroke. Do sedaj smo vedno potovali okoli, letos pa se meni nekako ne da in bi šla za ene 18 dni v en fajn kamp in tam uživala 🙂

Makarska riviera. Prodnate plaže in super za otroke. Ne hodiš pol ure v morje, ampak odsekano tudi ni. Odkar imam otroke hodim samo še tja. Vsako leto rečem, mogoče bi šli pa letos kam drugam a nazadnje si vedno premislim. Glede kampov sicer ne vem, ker mi hodimo v apartmaje. Sem pa tu na forumu že parkrat zasledila, da so hvalili en kamp malo naprej od Makarske. Ne vem pa imena. Malo pobrskaj.

Lep dan.

Verjetno je razlog za moje navdušenje to, da gremo vedno v juniju, ko je še pred sezono, na plaži prostora kolikor hočeš, temperature ravno prave (lani sicer vročinski val), morje toplo, vedno na mivkasti plaži, ki so jo pridno in sproti čistili – tudi po nočnem popivanju šolarjev je bilo zjutraj brez ene smetke. Otroka sta bila veliko v vodi, ene 20 – 30 m do globine.

Sicer pa se spomnim krasne plaže za najmlajše tudi v Pirovcu (ne vem, kako je s kampom, bili v apartmaju) in Biogradu, a za Biograd sem 100%, da je v sezoni grozna gužva.

Kamp v Nerezinah ima lepo plažo. Iz majhnih kamenčkov.

Lošinj – plaže? Jih ni!!! Ampak res ne! Torej ne take, kot jo želiš ti. Kamp Čikat je sicer res Ok, zelo velik, ima pa dve plaži, kao s kamenčki. Pa ne misli, da so to tisti kamenčki kot v Makarski. Kar precej veliki in nerodni kamni, obvezno obuvala. No, in ker obstajata le dve plaži ti je lahko jasno naslednje…GUŽVA! Sence na plaži itak ni, okrog parkiranih miljontavžent čolničov in barkač…Mene Mali Lošinj ne vidi več!

lp, Peggy

kar smo mi pregledali plaže na lošinju nam je edino tukaj všeč samo smo bili v apartmaju , kamp je pa tudi lepo urejen imajo nove sanitarije.
plaža najboljša za otroke dva zaliva nasuta z malimi kamenčki.
ne vem pa kako je z igrali, bile so gugalnice( to vprašaj)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close