Najdi forum

hojla,
januarja bom šla na 3tedensko potovanje po Tajski (v lastni režiji, kupila sem si le letalsko karto).

Pa me zanimajo vaše izkušnje – kaj vam je bilo najbolj všeč?
Da ne bom kaj prelepega zamudila 🙂

lp,

K.

Obvezno moraš na treking na sever (iz Chang maia…) v Katchanaburi božat tigre, se potaplajat ali vsaj snorkat…,

res da je že kar dolgo kar sem bila na Tajskem, pa mi je bila takrat Malezija neprimerno bolj zanimiva 🙂

tajska pa … ja Kančanaburi in KO Tao pa Lanta mi je bila tudi všeč. Sicer pa sem najbolj pristen občutek tajske imela v mestecu Phang-nga… med Krabijem in Puketom.

Lp,
lepo ti bo ce gres na sever tajske skozi chang mai naro v chang rai, naro pa v laos. tam gres s pocano ladjo do Luang prabanga, zanimiva iskušnja. tu si pojdi ogledat slapove. pravljica. pa skozi vang vieng, nato pa v vientiane, ki je glavno mesto laosa. od tu se vrnes v bangkok, od kjer se odpravis ce si zurersne narave na koh pangan, na eno od zabav. tu imajo fullmoon parije vsako polno luno, drugace pa je zur vsak dan. tu se vidi kako zahodnjasko dekadenco, a nazurat se ga da. pa videti moras krabi najlepse plaze tajske. ce ne obisces pataye in puketa dosti ne bos zamudila. ce pa hoces videti kako se mi vsi prodajamo, eni tako drugi drugace, tu vidis to prvinsko. drugace pa lepo se imej.
Martin

Kraljicna! Ce se nisi odsla na Tajsko, me prosim pokliči na 041-786-721
Bi te prosil za eno malo (meni veliko) uslugo.

Hvala in lep pozdrav,
Gregor

Meni je bilo všeč v: Ayuttayi (2 dni), Lopburiju (samo zaradi opic-1 dan), Bangkoku (par dni), na Ko Lanti (rentanje skuterja obvezno), na Ko Phanganu še kar, a za moj okus preveč Angležev 🙂 …
Odsvetujem pa Pattayo in Ranong (nimaš kaj počet).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close