Maldivi, vasica embudu
Kar se tiče deževnega obdobja v tem času, baje ni krize.Po raznih člankih sem prebrala, da se sicer na dan lahko večkrat ulije, vendar je kmalu spet lepo sončno.Temperature zraka in morja pa so tudi v tem času okoli 30 stopinj.Midva sva se odločila za ta čas predvsem zaradi tega ker si lahko privoščiva časovno daljši dopust.Ponudbo sva dobila na agenciji Odklop.com.Potujeva pa iz Munchna z avstrijsko agencijo JAHN AUT.Na odklopu izbereš Maldive, vpišeš željeni termin in čas trajanja.Midva sva dobila za 1.393,79 EUR 15 dni s polnim penzionom na Sued Male Atol,Embudu Village.Mislim, da so še prosta mesta.Moraš pa takoj plačati 40% zneska.Tudi čas leta tja in nazaj je že znan in se zelo dobro ujema z vlakom iz Ljubljane.
Oj!
Jaz sem bila tam leta 2002 in to septembra. Otok je super, koralni grebeni so okrog in okrog otoka, tako da lahko snorklaš cele dneve. Imajo tudi organizirane potope, oa izlete, tematske večere, tako da ni dolgčas. Hrana je super, pijača pa kar draga. Jaz ne priporočam apartmaja brez klime, ker je pošteno vroče in predvsem vlažno. Enkrat je popoldan zmanjkalo elektrike in čeprav po kosili ponavadi vsi počivajo, smo takrat kar naenkrat vsi prišli na plažo, saj je kombinacija vlage in vročine okrog 13-15h v apartmaju res nevzdržna.
Vsi ki greste tja, imejte se skrajno lepo in uživajte 100/h
M, kakšno vreme si ti imela? Veš kaj me še zanima, a morski psi in ostale živali v morju, res niso nič nevarne?
Eni pravijo da s snorkljanjem vse vidiš, je to res?
Pa še nekaj, so morda kakšni ščurki v apartmaju? ( gekoni in podobne živalice me ne motijo).
Kar se hrane tiče, je primerna tudi za vegetarijance?
Mi smo imeli čudovito vreme. V 14 dneh je popoldan za 15 minut rosilo, potem pa je bilo malo oblačno, enkrat pa je bila ponoči nevihte. s snorklanjem res vidiš vse, tudi mante, morene in kakšnega večjega morskega psa, seveda če greš na drugo stran grebena, proti odprtem morju. Mi ščurkov nismo imeli, samo komarje.
Hrana je primerna tudi za vegetarjance, sploh če ješ tudi ribe, ki seveda kar prevladujejo na menijih.
Forum je zaprt za komentiranje.