Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kukljica – bugalovi Zelena punta

Kukljica – bugalovi Zelena punta

Zanima me ali je že kdo bil v teh bungalovih, kakšna je oprema(vem da ni luksus), hrana. Za plažo piše, da je skalnata, pa me zanima ali je kje v bližini kakna plaža primerna za otroke (pesek, prod) z veliko sence.
Hvala!

Bili tam ene 3 leta nazaj. Ni ne vem kaj, proda je ena flika…Za tak denar še sprejemljivo, takrat še nismo bili tako zahtevni.

Lahko pustiš mail, pa ti popoldan pošljem kako slikco iz plaže.

Bungalovi Zelena punta so izredno skromni. Stari, dotrajani objekti, ki so bili predvideni za rušenje. Lansko leto, ko smo tam letovali, so govorili, da je zadnja sezona. Letos naj bi zgradili na tem delu nov turistični kompleks. Sicer pa je hrana dobra, plaža pa za malega otroka, ne vem. Vsaj na tem delu otoka ni kaj prida. Je pa mivka na drugi strani otoka, kakšnih 15-20 minut peš hoje. Mislim, da za nezahtevne še gre. Drugače pa si razočaran. Sicer pa je otok Ugljan zelo lep, nedotaknjen, prav tako z mostom povezan otok Pašman.Torej hrana solidna, namestitev pa dotrajana.
Odliočitev je tvoja

če želite na ugljan pojdite raje v kraj preko . smo bili lani lepo za otroke na enem koncu mivka na drugem koncu prod kjer plavaš ali ta večji hodijo do otočka.

mi smo bili tukaj

več slik je tukaj

Hvala vsem. Lanina slikice zgledajo super, samo mi iščemo varianto s polpenzionom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close