helios mali lošinj
Mi smo bili že 2x v hotelu Helios in tudi letos gremo sigurno! Tudi bungalove sem videla in ti garantiram, da ni nobene golazni. Otrok je star 3 leta in mivka na obali je super za igro. Okolica je čudovita in 15 minut in si čisto v centru Lošinja. Mi vsako leto vzamemo kolesa in se veliko vozimo z njimi, ker so kolesarske poti zelo urejene. Če si v bungalovih ješ v hotelu. Hrana je zelo zelo okusna. Za zajtrk imaš od namazov, sadja, jajčka, hrenovke, kosmičev…. kruhki razne vrste…. za večerjo pa lahko kombiniraš in izbiriš med hrano. Od mesa, rib, krompirja, testenin, solatni bife, predjeti…. res ogromno. lahko greš iskati večkrat (seveda če lahko vse poješ, haha). Poznam tudi družino z dvemi otroci, ki gredo ravno tako vsako leto po 14 dni v bungalove tam. Bungalov je sicer tako, da je ena hiška in 2 vhoda. Tako, da npr. ta družina z 2 otroci spijo, da mami spi z enim otrokom, očka pa z drugim.
Nam je tam vsako leto lepo in se zato vračamo. Je pa res, da gremo septembra in ker ni gužve na plaži je zelo fino.Ti priporočam.
Bili smo tam pred tremi leti.
Okolica enkratna. Plaža tudi. Hrana enkratna v hotelu (veliko stvari na izbiro). Bungalovi pa zelo bogi (stara, močno zguljena oprema, okna se slabo zapirajo itd.) sicer pa skrbijo za čistočo.
Torej na morju si itaq veliko zunaj, zato sam bivalni prostor ni tako pomemben.
hotel je baje v redu, ampak bungalovi so pa resnično takšni, kot da se bodo ravnokar podrli… ne vem, no, če že od zunaj zgledajo tako, me prav zanima, kakšna je kopalnica. V tem primeru grem pa raje v kemp Čikat, pa vsaj vem, kakšne so sanitarije…
je pa krasna lokacija, v borovem gozdu, čisto ob plaži. Mi smo tam pri bungalovih vedno puščali avto, ko smo šli na to mivkasto plažo. Res super za otroke.
ni mi jasno, na Lošinju se vse obnavlja, tile bungalovi pa takšni… ko smo bili mi tam, so bile tam v hiškah samo 4 slovaške družine, vse ostalo je bilo prazno.
lp
Jaz sem tudi bila pred leti v bungalovu. Ti bom tako rekla, meni so bili všeč, zato ker imaš res mir, ker si itak cel dan zunaj in za prespat ne rabiš nič drugega. Oprema je res bolj boga, ampak jaz itak nikoli na dopustu ne zlagam oblek v omare.Kopalnica je bila čisto solidna, vsak dan prinesejo wc papir in ti pospravijo posteljo. Morm pa rečt, da so nama s kolegico lezli izpod školjke mali, res mali škorpijončki, ki pa itak nič ne naredijo, pa še to mogoče pretiravam, vsake toliko sva kakšnega vidli, itak se pa takoj skrije nazaj pod školjko. Enkrat sva imeli samo eno veliko striglco, ampak sva jo potem dali ven in malo pošpricali s sprejem proti žuželkam, potem pa nisva nič več imeli. Samo to ne moreš kaj dosti narediti, ker pač takšne živali pridejo hitro notri, povsod v apartmaje, fajn je skos zapirati vrata na teraso.Sama sem sicer blazno občutljiva na razne žuže, samo tukaj res ni bilo nič takega, kar bi me ful motilo. Drugače sva bile pa midve itak ves čas pred bungalovom, na terasi, takrat ko sva počivale in to mi je bilo ful všeč, ker so bungalovčki med borovci in v tisti vročini se tam prijetno shladiš in uživaš v petju škržatov. Sam hotel je uredu, hrana res zelo, zelo dobra, vsi so bili prijazni, skratka nimam kej za pripomniti. Kopat pa sva se midve hodile nekam na skale, nekje vmes med hotelsko plažo in campom Čikat, je bolj mir. Lošinj je nasplošno super, zvečer je fajn za žurati, čez dan pa se res počutiš kot da je to tisto pravo morje.
Forum je zaprt za komentiranje.