Najdi forum

madžarska

Pozdravljene, prosim za informacijo. Grem v toplice Lendava, pa me zanima, če se še splača nakupovati na Madžarskem in seveda kaj. Ker pač bomo čisto blizu, bi izkoristila obisk tudi za kak nakup. Hvala za vsako informacijio.

Blizu čez mejo je Lenti, ampak to je eno tako malo gnezdo, da nimaš kaj početi. Prodajajo pa veliko kitajske in vse mogoče robe. Meni je bedno. Se pa mogoče splača v kakšno špecerijo pod dobro ogrsko salamo (ampak sem pri nas enako že kupila ceno ceneje), rdeče vino in odlično “pasto” za pripravo golaža (v tubi). Sicer pa raje izkoristi kak lep dan za izlet po Lendavski okolici, ker je res kaj videti in zelo lepo je. Nakupuješ lahko tudi doma.

Moj nasvet, ko si že enkrat v Lendavi, si oglej tudi Moravske Toplice, vinotoče, kaj dobrega pojejte in spijte, Bukovniško jezero,…skratka naredite kakšen dober izlet po Prekmurju.

Glede Madžarske je pa tako, jaz nimam toliko denarja, da bi kupovala poceni. Dobijo se poceni strari ampak to ni kvalitetno. npr. kupili sinu trenirko in po drugem pranju postala muckasta.

lep dopust

Jaz sem pa doma iz teh krajev,pa ti povem,da se še vedno splača iti kupovat na Madžarsko(Lenti,Letenje..).Saj ne rabiš vzet najslabše robe na placi,imaš tudi vredu trgovine z lepimi oblekami.Pa tudi na placi se za mali denar dobi tudi kaj kvalitetnega.Pojdi pogledat,če boš že tam,saj si v desetih minutah rc. v Lentiju.Drugače pa imaš tudi v prekmurju kaj videt,kot je rekla bijonc.Želim ti prijetno bivanje v naših krajih.

Obvezno kupi domač fižol. Je tako slasten in velik kot kostanj.

Hvala vsem, ki ste se oglasile in povedale svoje mnenje.Sigurno bomo poleg namakanja krenili še kam, možnosti je ogromno, mogoče pa tudi v Lenti, kot je Dorota rekla,( ni nujno, da je vsak poceni nakup – slab nakup). Lp pozdrav vsem

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close