Planica
Pozdravljeni!
Jutri se prvič v življenju odpravljam gledat polete, zato me zanima ali je potrebno kupiti vstopnice že prej ali je možno na licu mesta…je tam dražje kot v predprodaji?
In še kakšen koristen nasvet, če ima kdo….karkoli, glede parkiranja, časa potovanja…vse mi bo prišlo prav;)
Hvala in lep dan!
Jutri bo še vse umirjeno,
tako da lahko parkiraš pred Planico, pa greš malo peš, pa potem kupiš gor karto.
V soboto je pa noto, začne se ob sedmi uri zjutraj in ne popusti do treh. Tako da v soboto moraš biti ap dobro pripravljen. Ker je KAOS. S kombiji hodiš iz Kr Gore v planico tudi do ene ure (pa je krožni promet); temu primerno se tudi vse ustavi, pa ljudje po cesti, pa prvi obležijo že zjutraj…. no v soboto je pa en čist poseben dan, ko moraš biti pripravljen na vse 😉
Pa ne pozabi na dobro obutev, ki prenese vodo in blato. Jaz imam najraje kar gojzarje- so najbolj sigurni.
Karte lahko kupis tam, lahko pa tudi na Petrolu v Voklem, vacsih so jih imeli tudi vsi Kompasi. Tudi ce parkiras na stari zeleznici, je do Planice sprehod in ne potrebujes kroznega prevoza. Ce boste dovolj zgodnji, boste lahko parkirali v boksih v Planici. Ce boste zaparkirani, greste lahko se do Tamarja.
Forum je zaprt za komentiranje.