Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice gorenjci-pomoč! Beljak, Atrium..

gorenjci-pomoč! Beljak, Atrium..

Imam par vprašanj:
1) ali rabim vinjeto do Beljaka, če grem čez Karavanke? Kako dolgo se še pelješ do Beljaka ko prideš čez Karavanke? Nimaš kaj kiksnit?
2) Kako pridem do centra Atrium? Je za plačat parkirnina? Ni panike, če tam cel dan pustiš avto? Katere štacune so not, se splača šopingirat?
3) Nasploh kako dolgo se pelje iz Lj do Beljaka?

Hvala za odgovore in lep dan želim

Ojla.

Jaz vedno hodim čez Podkoren. Sledim smerokazu za Beljak in trgovski center boš videla na levi strani – še preden prideš v center mesta.Parkirnine ni. Parkirišča so zunaj in v kleti.Trgovine: HM, C&A, Humanic, Adler, Interspar…..Splača? Jaz grem parkrat na leto, takrat nakupim zase in za otroka. Kadar sem bila, je bilo veliko izbire.Iz Bleda je okoli 50 km, iz Ljubljane okoli 100 ali kak km več.

(za cestnino ne vem). Dobro nakupuj. T

Vinjete ne rabiš. Od prelaza do Beljaka je po moje kakih 20 min ali manj. Samo pelješ proti Beljaku in ne moreš falit. Atrium je ob cesti. Parkiraš kot v vsakem šoping centru – zastonj, brez težav za cel dan. Trgovin je veliko, poglej na njihovi spletni strani. Je pa npr. v H&M precej bolj pobrano kot v centru Beljaka. Pač večja gužva.

hvala. Torej: a iz Lj je bližje če grem skozi Karavanke ali čez Podkorn?

Aja, čaki, nisem videla, da sprašuješ za skozi tunel. Ja, bližje je skozi tunel, seveda, in predvsem hitreje, vendar pa plačaš tunel pa še vinjeto rabiš za tistih par kilometrov na avtocesti.

Če greš čez Korensko sedlo, potem vinjete ne rabiš. Če greš pa skozi tunel, pa JO rabiš! Najbolje, da greš iz Lj po avtocesti do odcepa Hrušica, tam pa se pelješ mimo Kranjske Gore še naprej in zaviješ desno čez Koren. Ko prideš v A se pelješ ves čas smer Villach in takoj ob vstopu na levi je Atrio center. Nasproti imaš še Lutz, Bauhaus…

Časovno ni bistvene razlike.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close