Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice gardaland – kje se nastaniti?

gardaland – kje se nastaniti?

eno vprašanje,

Za prvomajske bi šla z dekletom za kakšen teden v Italijo.
Nekje sem zasledil, da so neke nastanitvene zmogljivosti v bližini Gardskega jezera? Je že bil kdo tam? Mi pomaga z linkom?

Se poskušam spomniti nazaj, kje sem to prebral, pa mi ne rata ravno..
Pa si sam kuhaš ali imaš kaj v smislu polpenziona..

v glavnem, namen je tak, se locirati na enem mestu, potem pa malo pohajkovati (delati kakšne dnevne izlete) naokrog…

hvala za pomoč,

Mi smo bili v campu, ki jih je ogromno v bližini in sicer smo spali v mobilni hiški, imaš pa tudi bungalove.

http://www.gardalake.it

p.s. ne znam narediti aktivnega

Poleg kampov je še ogromno zasebnih apartmajev in kmečkih turizmov.

Poglej tule:

http://www.gardalake.it/

Mi bomo prenočevali na kmečkem turizmu. Apartma za 8 oseb oseb 200 € na noč s amopostrežnim zajtrkom. So pa večinoma zelo lepo urejeni.

Mogoče se pa srečamo na kakšnem izletu.

Mi bi šli konec junija. A je boljše, da že prej rezerviraš apartma al ga lahko kar tam najdeš? In a se da vzeti apartma samo za dve noči al kej komplicirajo?

**************************************** (__/) (='.'=) (")_(")

KOnec junija bi pa bilo že dobro kje rezervirat. Za dve noči bi znala biti malo dražja cena. Mi smo bili nastanjeni v Desenzanu del Garda, Kristall Lago apartmaji in bili zadovoljni.

Mijap – sem pogledala vaše apartmaje, pa so ful v redu. A je cena res na noč za apartma? Ker meni se zdi to ful poceni (80€ za 4 osebe), to je ceneje, kot bomo dali na Hrvaškem za apartma.

**************************************** (__/) (='.'=) (")_(")

Mene pa zanima ali je bil morda kdo v mobilnih hiškah in v katerem kampu. Kako to izgleda? Ali imajo te hiške vse kar imajo apartmaji?

hvala za informacije

Mislim, da bo kar držalo. Mi smo se za te apartmaje odločili dobesedno dan pred odhodom, tako, da sem samo še poklicala in preverila, če imajo kaj prosto.
Tako smo lani septembra dali za 7 dni 260 € za apartma za štiri osebe. Imeli smo apartma v pritličju z izhodom na teraso (travnik), dobro opremljen (sef, SAT TV, telefon), zunaj 2 bazena, igrala za otroke. Apartmaji so sicer par minutk oddaljeni od vode (jezera), ravno dovolj za kratek sprehod. Desenzano (in seveda tudi drugi kraji ob Gardskem jezeru) nas je navdušil, ker je vse čisto, urejeno (trava, drevje), ljudje prijazni, … Čeprav sem se bala dveh dni, ki sva z malim preživela sama tam (brez avta in atija), sva ta čas izkoristila za peš ture po mestu in uživanje ob makaronih na tisoč in en način:)))
V preostalih dneh smo prevozili kar dobršen del obale jezera.
Škoda se mi zdi, da večina misli, da je vse kar je vredno ogleda ob Gardskem jezeru samo Gardaland.
Gardaland je našega 5,5 letnika pustil skoraj hladnega, najboljše (najlepše!) stvari smo videli in doživeli v: Sirmeonu, St. Martin del Battaglia, Limone, vožnja s trajektom, Monte Baldo in seveda živalski vrt s safarijem.
Vzemite si čas za Gardsko jezero, ne bo vam žal. Mi zagotovo še gremo, upam da kmalu:)).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close