Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hotel Noria Resort, Egipt – vaše izkušnje

Hotel Noria Resort, Egipt – vaše izkušnje

Vse, ki ste bili pred kratkim v tem hotelu prosim za vaše izkušnje. Je za kaj? Hran, čistoča,…Vse, kar vam pade na pamet.

Ga priporočate?

Hvala!

Mi smo bili lansko leto, hotel je lep, čist, prav tako sobe, čiste, prostorne. Hrane dovolj, veliko izbire.
Tako da ti nimam za povedati nič slabega, vse dobro.

Mojca

http://www.sharm.mojforum.si/

tu mal poglej, je kar uporabno

Mojca, hvala! Še to me zanima: ste bili v družinski sobi? mi smo 4, pa ne vem, kako bi se zbasali v dvoposteljno sobo z dodatnim ležiščem. Ste imeli AI? Midva sva najprej razmišljala o tem, potem sva ugotovila, da se verjetno ne splača. Je 400 eur dražje – za ta denar pa tudi lahko že kaj poješ, a ne?

Mi smo bili samo trije v eni sobi, ampak tudi če bil dodali še eno ležišče, bi se dalo potrpeti.
Ampak če imaš možnost, vseeno vprašaj za družinsko sobo.
Mojca

Mene pa tudi neki zanima v zvezi z Egiptom….

Kateri hoteli v Sharmu imajo svoj koralni greben. Evo, samo to mi je važno…. :))

400 eurov dražje??? V tole malo dvomim.

Sicer pa kar se hrane tiče z ALL ne prišparaš, lahko pa prišparaš s pijačo, raznimi sladoledi…
Če boste večinoma v hotelu, se ALL vsekakor splača.

Vas zanima tudi morje,šnorkljanje,veš da je tam morje kot akvarij???
Kolikor vem,je HNR blizu barčkov,trgovin,morja pa ne vidiš.
Sicer pa odviosno od potreb…želja…
Mi smo bili čisto ob morju,če smo želeli nas je kombi vsak večer peljal v Old market ali pa novi del…plačali malo več,imeli nekaj več.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close