Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Čateške namesto morja?

Čateške namesto morja?

Da me ne boste takoj napadli- sem že uporabila brskalnik- zato tudi tu sprašujem sledeče. Letos smo rekli, da ne bomo šli na morje (utemeljeni razlogi), namesto tega 5 dni v toplice (Čateške- imamo skoraj 4 in 9 let stara otroka), na izlete v bližnjo in daljno okolico in mogoče 1 vikend na morje. Sem pregledovala, da ste imeli eni ( Čatež in okolica) zelo proti Čateškim, glede same čistoče bazenov, vode in preprostih sob. No, sobe me niti ne skrbijo, samo čistoča vode in bazenov. Ker še tam nisem bila me zanimajo vaše izkušnje in mnenja. Hvala.

Mi smo bili zdaj za počitnice tam 5 dni. Nam je bilo ok. Imam otroke stare 6,5,4 in eno leto. Vsi užival, vsi zdravi domov prišli.

Jaz lahko samo rečem, da gremo vedno z nova z veseljem v Čatež. Pa še to: med počitnicam potekajo animacije za otroke in odrasle. Noro dobro!! Nikolio ti ni dolgčas!!

Po moje je Čatež zelo dobra izbira, za tako velike otroke. Mi še sicer nismo nikoli tam spali, smo se pa šli večkrat kopat. Bazenov je cel kup, če ste nori na vodo in kopanje;))))))))

Priporočam terme Olimie. Predvsem zaradi čistoče.

Kaj pa Terme Tuhelj?

Mi smo bili eno leto v Banovcih. Mislim, da sta otroka bolj uživala kot na morju. Meni je edini problem pač klorirana bazenska voda kot taka. Mislim, da glede čistosti ne bi smelo biti pomislekov? Moj brat hodi redno v Čatež, pa ni nikoli omenil in tudi od drugih še nisem slišala, da bi to bil problem.

Mi gremo vsako leto v Čatež poleg morja, pa se imamo vedno super. Glede čistoče bi pa jaz bolj prekritizirala notranje bazene kot zunanje. Ker že to, da greš v notranji bazen lahko z vozičkom in ga seveda lepo dvigneš čez uno vodiko ki šprica (da nimaš košare čist mokre) ti veliko pove o čistoči notranjih bazenov.

Mi smo bili lani v Olimju 5 dni. Že po dveh dneh sem imela poln kufr klora.

Nam so se Čateške zamerile zaradi vedno bolj pišmeuhovskega odnosa osebja na recepciji, prevelike gneče in resnično nečistoče v notranjih bazenih.

Gremo raje kam drugam.
Ker otroci niso obsedeni s tobogani ne na morju, ne jezerih………in jim je bolj pomembno tudi drugo dogajanje res nimamo problemov z destinacijami.

Evo lani bili v Dobrni. Lepa trim steza, krajši pohodi.Res lepo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close