Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kompas ali Gulet?

Kompas ali Gulet?

Počitnice pod enakimi pogoji ponuja TA Kompas in TA Gulet.
Za katero ponudbo bi se odločili?
Cena je zelo podobna, ponudna povsem enaka.

Pa še nekaj me zanima. Ali lahko vplačam ponudbo neke TA v drugi TA – ker ima ta druga TA boljše plačilne pogoje (omogočajo plačilo s čeki)?

Lahko, če TA z ugodnejšimi pogoji trži prodkute druge TA. Npr. počitnice Gulet tržijo skoraj vse slo agencije, tako, da jih kupiš tam, kjer ti bolj ustreza.

Kadarkoli smo letovali z Guletom, je bilo vse tako, kot so oglaševali.
Če gre za ista programa tako pri GUletu kot pri Kompasu, bi jaz vzela cenejšega. Je pa res, da nekatere agancije oglašujejo pod podobno ceno enake programe, potem pa je potrebno doplačat še za zavarovanje, pa za parkiranje, pa letališke takse, pa …..
Pred rezervacijo programa prosi pri obeh agencijah za pisno ponudbo, kaj program sploh vsebuje. Potem pa primerjaj cene in boš videla, kako in kaj.

Podobno sem se spraševala jaz in stopila v agencijo, kje mi je celo uslužbenka ene agencije svetovala, naj grem raje z drugo, ker je bila razlika v ceni 60 eurov na osebo. Drugače pa vse isto.
Sem spraševala, če ima dražja agencija mogoče zakupljene boljše, večje sobe – pa je rekla, da ni nobene razlike v ponudbi hotela.
Neka agencija lahko ponudi nižjo ceno, ker so mogoče zakupili več sob in je zato cena ugodnejša, ali pa ker že več let sodelujejo s hotelom in jim ta da ugpdnejšo ceno in podobno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close