Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice izkušnje pavšaliste

izkušnje pavšaliste

Letos smo se odločili, da gremo kampirat na hrvaško. Sedaj se odločamo med istro in med Krkom. Tisti,ki ste lani obirali vikende, me zanima kakšne imate izkušnje z vožnjo.
Po kilometrih se bolj splača v istro (gledamo tam do Poreča nekje), zaradi gužve imam pa filing, da je najbrž bolje iti na Krk.aj pravite? Ima kdo kak namig kam postaviti prikolo?

Je kje kak paušal kjer ne pregledujejo št.oseb. Slišala sem celo, da so nekje tako nesramni, da je prazna prikolica dražja od zsedene.A je to res in kje?

Hvala za kakršnokoli inf.

Iz izkušenj ti povem da si na Krku veliko prej.

Smo hodili 2 leti v Istro -Vrsar in 1 leto na Krk. Istra-večje gužve na cesti, na meji ,…Na krk pa gre vse bolj gladko . Do špice sezone smo se vozili na Reko, ko je bila pa špica smo šli pa preko Delnic.

Voda je veliko bolj čista na otoku in večji mir je . Ne vem pa kaj tebi odtehta!!!

Midva sva tudi bolj navdušenca za Krk, ker je otok in je lepše morje, vendar ko sva čez vikende še hodila na Krk, se je velikokrat zaustavilo pri čakanju na mostu. Mislim, da sedaj itak plačaš most le, ko greš na Krk, tako da se je mogoče kaj razbremenilo.

Sedaj smo v Poreču in, če je gužva, gremo čez mejo pri Buzetu. Največ, kar smo tam čakali, je bilo 20 minut, pa še to le enkrat, drugače je čisto tekoče. Je pa na nekaterih delih od Poreča do Buzeta malo slabša cesta, ampak vseeno časovno pride morda 10 minut več, kot če bi šli čez mejni prehod na Dragonji.

Do Poreča vozi sedaj več poti, lahko preko buzeta, kjer je cesta ponavadi vedno zelo lepo prevozna, ali preko Buj ali po hitri cesti, zdaj imaš več variant in tudi v sezoni ni več take guzve, po hitri cesti tudi ne!

Ko imas pavsal, imas pavsal in sedaj po vseh kampih zelo gledajo na vse, imajo red in ko prides se prijavis in to je to, svercarje hitro najdejo in se tega ne splača več!

Če greš takrat ko vsi, normalno da je gužva, na počitnice se gre neobremenjeno, ko se pride se pride, kam pa je tako ali tao lahko tudi posebno doživetje. če imate prikolico in se lahko hitro selite, lahko hodite na tri dni od kampa do kampa. Razen, če se vam gre za prijatelje in znance, ki jih tam dobite.

je pa krk morda res bližje kot istra, še posebej če greste od Poreča navzdol. Mi še nikoli nismoimeli gužve ali pa smo šli ob takih dnevih in urah, da je ni bilo.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

mi smo v kampu puntižela pri puli- fažani. Voda je lepa, s čolnom greš lahko na bližnji otok, kjer je še čistejše. Pavšal velja za 4 odrasle osebe naenkrat, ni pa treba opredeliti oseb. Čez leto se jih lahko zamenja tudi 30 različnih. Glede gužve pa tako, kot so napisale predhodnice. Pavšal stane 1700€ za prvo vrsto ob morju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close