Ali je kako smučišče na poti proti Gradcu?
Pod Pohorjem imate avtokamp, pa tudi spodaj je otroško smučišče, lahko greste z gondolo gor in imate še zgoraj otroško smučišče.
Zraven kampa je pizzerija in špageterija – zelo dobra, zraven je hotel, kjer imajo bazene. Lahko pa greste na avtobus št. 6, stoji pri piizeriji in se odpeljete v mesto – na zadnjo postajo, in greste v slaščičarno Ilih na posladek.
Drugače pa imate 1 km od kampa tudi Pohorsko kavarno, kjer imajo najboljše tortice na svetu in tako greste na sprehod….
SEm dovolj napisala….))))
Tukaj imaš vse informacije o deželi dinozavrov:
Mi smo bili od 19.1. do 26.1.08 na smučišču Weinebene.To je smučišče primerno za družine,saj smo bili s triletnim otrokom,ki pa je tudi smučal.
Ljubelj – Celovec – avtocesta smer Dunaj/Graz – izhod Wolfsberg Nord – ST. Gertraud – Weinebene
Zelo priporočam,cesta do tja pa je malo ovinkasta ampak lepa
Celodnevna karta stane 24 eur,za otroke 14eur.Možno je tudi sankanje,drsališča pa na žalost ni,smo ga tudi mi pogrešali.Da bi bil pa v bližini kak zanimiv kraj pa ne bi vedela,ker nismo nič raziskovali.Smo bili samo v hiškah in na smučišču.Smučišče se nahaja na nadmorski višini 1600m-1800m.To je bolj umirjen kraj.
Forum je zaprt za komentiranje.