Zagreb
LEP POZDRAV!
Zelo si želim ogledati Zagreb, to je že več let moja želja. Osnovne podatke sem si splaniral; grem z vlakom, v Zagrebu bom sedem ur – od 11h do 18h. Kaj naj si grem pogledat, kaj je zanimivega, kje je dobro nakupovati, je znameniti ZOO blizu centra in je res boljši kot naš ipd?
Hvala za odgovore!
Že leta in leta nisem bila tam, vendar je bil predvsem njihov ZOO že takrat boljši od našega danes…….. Se vidi, da so že v ex jugi vlagali vanj. Naš je samo vrtiček, predprostor, ogradica … proti njihovem. In ne glede na majhnost LJ ZOO, radi zahajamo tja, ker iz malega raste veliko :)))))
Našla sem tole – zanimivo branje: http://www.had.si/blog/2006/08/15/fotopis-zoo-zagreb/
nakupuješ lahko v njihovi glavni ulici Ilici, ki nje ndolga in polna trgovin (predvsem čevljev). Veliko Štajercev hodi v šoping v Zagreb, pqa še vrnjen PDV (davek) dobimo nazaj. In njihov ZOO je res ful lep in večji od LJ.
Ti Mavrični pa nehaj komentirat z bedastimi komentarji. Ženska je vprašala, kaj si lahko pogleda in kje naj kupuje. Pejd rajši pisat svoje pesmice za LN. bedak!
Forum je zaprt za komentiranje.