na morju brez klime
se da, seveda, samo malo smo že razvajeni. mi smo bili na Pelješcu, ki je še južneje pri 35 st, mali je imel manj kot dve leti (huda vročina, pa je bil konec junija) pa smo se vseeno imeli super. Mogoče pa vzemite s seboj prenosni ventilator, da si boste malo sobo shladili, preden boste šli spat. Uživajte!
Glede klime samo moje mnenje… zadnja stvar, ki jo potrebujem na morju, je klima. Sem jo lani na morju ves čas ugašala za možem… če sem na morju, hočem toooplooo, pa četudi je vroče. Res smo postali razvajeni s temi klimami.
Vladka
s klimo je res treba previdno. doma prakticiramo tako, da je le-ta prižgana le, ko nas ni v stanovanju, pa še to na primerni temp – ne preveč hladno. enkrat sem naredila napako in jo imela vklopljeno, ko sem se spravila likat….. tisti čas enostavno ne čutiš, da te “prepiha”…. naslenji dan pa boleče grlo 🙂
za klimo na dopustu pa nekako takole: super, če je, da sobo (apartma) shladiš pred spanjem, čez dan pa si tako ali tako nekje zunaj.
v gornjem primeru, bi me res bolj skrbela lega hotela – tik ob “promenadi”; gužva od jutra do večera (pozne noči).
odvisno, kako ste občutljivi. Naše izkušnje iz Jadrana.
mi smo bili v družinski sobi v hotelu brez klime in smo prvo noč dobili vsi 4 vročinske izpuščaje (alergijo), čez dan sploh niti blizu sobe nismo mogli , je bilo 35 stopinj ves čas, pa čeprav je bila soba na park in ni bilo direktnega sonca ves dan (bili smo v drugi polovici julija).
od 12h do 16h smo čepeli v lobiju pod klimo, ker tudi na plaži ni bilo sence dreves, samo dežniki in ni bilo za vzdržat. 3 dni smo šli prej domov…
grozen dopust!
glede na to, kakšna so sedaj poletja, imamo mi v sobi vedno klimo…
lp
Forum je zaprt za komentiranje.