robinzon počitnice
Komi čakam ….. dopust, ki bi ga rada preživela ala robinzon počitnice z možem in našim štirinožcem (pes)
kam predlagate odpotovati (da je čim manj ljudi, ker naš pes laja na vsakega ki ga sreča in to zna biti zelo moteče)
ima kdo podobne izkušnje kam na počitnice s psom, ki laja na vaskega…:)
Prosim za predloge, hvala.
:):) pasja šola mu ne bo nič pomagala, ker je recimo temu “prepozno” je mali crklavček v začetku pač nisem tok dala na to, da laja na ljudi (sj je pes – mi govorimo oni lajajo) zdaj pri njegovih 7 letih mi pa že gre na “živce” pa sj sam 3 do 4x zalaja pa je dost….in gre naprej(ovohavat) sam je zoprno… pa kaj čem tko je… ni kej preveč sem ga scrklala …
bo že
Sprašujem pa za robinzon počitnice, če je bil kdo kje s psom sam lokacijo napište bom že jaz vse ostalo poštimala…:):):)
Lep dan.
A ni to tisto, ko bivaš v neki napol podrti bajti bogu iza nogu, hrane imaš toliko kot jo vzameš s seboj, elektrike ni, voda je tudi vprašljiva. Plačaš pa tako kot da bi bil v delux hotelu. Še kopati se tam ponavadi ne moreš ker so valovi preveliki ali je voda premrzla ali dostop nemogoč ali že kaj.
Zakaj že hodite tja? Če nočete srečati folka, ostanite doma.
Jaz bi pa šla na robinzonske, in to ravno zato da se za en teden v letu lahko posvetim le partnerju in sebi, brez motečih dejavnikov.
Najbolj srečna bi bila, če bi se lahko za tisti teden zabarikadirala v eni gorski koči ali otoku bogu za nogu, kot praviš. To je v današnjih časih pure satisfaction!!!
ni res…začnes spoštovati življenje,če sem se prav izrazila,posvetiš se partnerju…kdo pa potrebuje štante na vsakem koraku,nočno življenje—>ne vem no,nama to ne paše več..letos bomo prvič šli trije:)…smo pač zadeli terno-lastnika poznamo osebno,hišica je luštna,plaža oddaljena 5 korakov,…sicer je v sosednji uvali bolj skomercializirano,a glavno,da smo odmaknjeni….po kruh je šel moj na dva dni z kolesom 45min po klancu-makadamu navzgor:)
je pa to od Gdinja navzdol
No no, tole pa ne bo držalo: pasja šola bo vsekakor pomagala, čeprav je pes star, kolikor pač je. Je res neverjetno, kar piše v knjigi Psi za telebane: kako to, da so ljudje toliko časa pripravljeni potrpežljivo prenašati svoje slabo vzgojene ljubljence? Že samo z malo poznavanja pasje psihologije, ki vam jo bodo razložili v šoli, bi lahko vsaj omilili tako vedenje, ne pa, da ga stoično prenašate že toliko let …
Za začetek priporočam morda prav omenjeno knjigo, čimprej pa še šolo. Namig: šole so namenjene v veliki meri lastnikom – da se naučijo delati s svojim “razvajencem”. Letošnje robinzonske počitnice gor ali dol, ampak lepo vzgojen pes, ki gre lahko s svojimi lastniki kamorkoli, je precej bolj svoboden kot takle nevzgojen lajavec, za katerega morate posebej iskati neobljudene kotičke, s katerim imate lahko težave v bloku, z mimoidočimi in podobno …
Sicer pa predlagam Pašman tudi jaz (recimo se najde tole: )
No, pa na Hvaru in KOrnatih je tud luštno.
Računaj, da je za psa ponekod treba doplačati.
Forum je zaprt za komentiranje.