Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice otok Krk – hoteli

otok Krk – hoteli

Zanima me če ima kdo izkušnje z otokom Krk, natančneje Malinska (hotel Malin) ali Njivice (hotel Beli kamenik I)?
Predvsem me zanima plaža, senca na plaži, dogajanje v mestu, stanje hotelov……

Bi pa to šla moja starša z vnukom starim skoraj tri leta….tako da naj bi bilo primerno tudi za majhne otroke.

hvala

Bili smo pred dvema letoma v Belem kamiku, sicer ne vem več ali v I ali II (mislim, da je jedilnica skupna, mi smo bili v tistem, kjer je jedilnica). Hotel lep, soba je bila velika, z balkonom, v enem delu sobe lep kavč s televizorjem, vendar naša je bila brez klime. Čez dan je bilo v sobi kar vroče, z malčico, ki je bila takrat stara leto dni pač nismo mogli biti cel dan zunaj. Hrana je bila dobra, veliko izbire (samopostrežni način). Plaža pa od hotela oddaljena kakšnih 700 metrov, v tistem delu, kjer smo se kopali mi, so bili na plaži majhni kamenčki (še kar zoperno za hodit), sence pa ob sami plaži bolj malo, je pa čez cesto ob plaži listnat gozd, kjer je je dovolj (pač nisi tako ob vodi). Se da preživeti, vendar smo mi zapriseženi camperji in naše bivanje v hotelu je bilo takrat edino (naslednje leto smo že veselo šotorili in naša punca je nadvse uživala!).

Lp, t

hvala

mi lahko samo še malo opišete plažo pod hotelom?
kje st se kopali vi, če mi mal opišete?

Pod hotelom oz. malo bolj proti mestu je manjši zaliv s kamenčki velikosti do 2 cm (skoraj obvezna obutev), ne vsaki strani zaliva skale, proti mestu pa je plaža betonirana, do morja pa je dostop po stopnicah. Mi smo se kopali v zalivčku, vendar smo si prostor zasedli kar zgodaj zjutraj.

je mogoče ta zaliv pri hotelu Jadran? Ste rekli da ste imeli do plaže 700m…

Ja, malo pred hotelom Jadran (na eni strani zalivčka je hotel Jadran, na drugi pa neki lokal, kjer se da tudi kaj manjšega pojesti). Direktno pod hotelom Jadran je betonirana plaža.

lp, t

je to edini zalivček pred mestom in približno koliko je dolg?

se opravičujem kr sem tako radovedna!

Mi takrat v nasprotno smer hotela Jadran niti nismo poskušali, ker smo bili z vso tisto opremo in otroškim vozičkom bolj slabo mobilni. Mislim, da je bila v tej smeri plaža bolj skalnata in ne najbolj primerna za otroke (večina družin z manjšimi otroki se je nagrmadila ravno v ta zaliv). Zalivček pa ni mogel biti daljši od enih 6 do 7 metrov.

http://www.e-adria.net/?tema=hoteli&korak=detaljno&glr=2&id=433

tu sem našla nekaj slikic pod hotel jadran, je morda kateri zaliv tapravi in v bližini (od teh dveh na sliki)

Mislim, da nobeden od teh dveh. Tukaj se vidi, da sta “pomola” nasuta, ta zalivček, kjer smo bili mi, pa je naraven.
Bom poskušala najt kakšno sliko

samo še par vprašanj imam

koliko je razdalje med hotelom jadran in beli kamik?
Baje je pred hotelom jadran še ena prodnata plaža???
Je kaj igral ta otroke…mogoče lunapark….?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close