Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Katalogi poletje 2008

Katalogi poletje 2008

Pozdrav!

Mene pa zanima kdaj izidejo katalogi poletje 2008?Z možem bi rada odpotov ala nekam v tujino,ker imava oba okroglo obletnico.
V poštev pride recimo kaka Tunizija,Malorca,….Kaj predlagate in preko katere agencije.Odločila bi se za hitro rezervacijo,ker bi dobila popust?Odpotovala bi nekje septembra ko nimajo več takole visokih cen.kam predlagate?

LP Mojca

Iz prve roke: Kompasov katalog je na policah od danes, Globtour pa jih še tiska in bodo dosegljivi konec meseca. Več od drugih danes nisem niti iskal..

02.01.2008 sem bil v pri sosedih v Avstriji kjer imajo vse znane in neznane agencije svoje kataloge v katerih ponujajo poletne počitnice že na policah. Se splača pogledati, saj so popusti za zgodnje prijave res mamljivi, pa tudi cene nekaterih destinacij precej nižje kot pri Kompasu.

Tudi Relax ima kataloge furst minute že na policah.

Relax ima glavni katalog poletje že zunaj in je dosti dražji od Kompasovega furst minute, ki je trenutno zunaj. Pri Kompasu si še lahko potrdim mercator pike.

ne razumem, da se ti že sedaj mudi s prijavo za september… uživaj, sanjari, dobro premisli in varčuj že sedaj, s prijavo pa kar počakaj. vedno je bil popust za zgodnjo prijavo do konca aprila.

pri popustih je tudi treba bit pazljiv. ne pomeni popust tudi nižje cene. in za septembra se ni za bat, da bo letalo zasedeno (kritičen datum je takoj po počitnicah, tisti termin je najbolj hud).

kaj pa, če se do septembra še skregata?

Mojca

Poglej v Gulleta (konec jan), intelekto (začetek feb) in KOMPAS (že na poicah).

Ostali so “manj konkurenčni” v primerjavi ponudba/cena.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close