Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Zgornja Gorenjska – sprehod – post od Skr bne

Zgornja Gorenjska – sprehod – post od Skr bne

Pozdravljeni,

sem iskala po forumu, pa na žalost ne najdem iskanega posta (vrne mi samo letošnje zadetke???). Enkrat je Skr bna opisala eno sprehajalno varianto za pozimi, da ni ravno Planica – Tamar (je bilo to v vasi Dovje?).
Ker tale megla v KR je že prav depresivna in bi jutri res šla nekam na sonce. Ker smučamo ne, Krvavec ipd odpade, kak Jošt je pa čisto prenizek.

V mislih imam tudi Pokljuko, da bi šla malo pogledat. Kaj pa na Bledu? Imate te dni kaj sonca ali je tudi megla? Po pravici povedano, kam daleč ne bi hodila (recimo morje), ker imamo še nekaj obveznosti popoldne.

Za pomoč in predloge najlepša hvala,

Petra

Mi smo se že tako zelo odvadili sonca, da gremo jutri kar v Postonjsko jamo :)))))

P. – saj veš kaj ti želim, kajne. Veliko sončka! :)))))))

Pa bi ti men mal namignila, kje se skriva? :-))) Predvidevam da ga na Lubniku tud ni – čeprav ga ne maram, bi se pa za to priložnost prav pomatrala in šla tja gor. Hehehehe

Mi je en Lubnikar povedal, da gre vsak dan gor in da je vsak dan na soncu.

Jaz tudi ne maram Lubnika, ampak zaradi sonca bi pa morda celo šla. Ne do vrha – samo do sonca :)))))))

pri nas na bledu smo se danes cel dan kopali v soncu. je pa res, da se včasih v pol ure privleče nadležna megla, tako da je tukaj včasih zelo nepredvidljivo. predlagam pa sprehod na Hom (sv. katarina) in ob vznožju homa proti vintgarju, po južni strani, kjer je ves čas prekrasen razgled na bled in okolico, vidiš pa lahko tudi do žirovnice in vrbe. prekrasen razgled, priporočam, pa še za otroke ni pretežko.

lp z bleda

Imam sicer en prelep, vse dni s soncem obsijan kotiček relativno blizu Kranja, ampak ti ga ne povem, ker ga ljubosumno čuvam zase.

Predlagam ti pa Jezersko. Poti za sprehajat so čudovite (nad jezerom tudi s sankami, ker je pot zasnežena), razgledi fantastični,vse dni je sončno, mir pa bolj kot drugje. Za konec sprehoda pa v hotelu ob odprtem kaminu spit čajček in dan je nepozaben.

bacek, lahko greste peš iz rateč na ex-karavlo, to je po cesti na tromejo. je makadam cesta, “pozimi” smo se vedno sankali, letos je vse kopno. v kranjski gori je vsak dan sonce, ljudi pa preveč in na žalost ni kje parkirat.

Oh, mi smo bili danes in smo se zelo hitro obrnili, saj je bilo izredno mrzlo, nič sonca, tako da smo doživeli res eno veliko razočaranje, ali pa smo preveč pričakovali od opevanega Jezerskega :-((

če se peljete čez Besnico in Podblico do Dražgoš,gor pa je dosti sonca vse dni imaš poti za sprehajat, brunarico z najboljšimi picami….

Joj a imate res toliko megle. Se pravi da smo na Primorskem, na Obali lahko srečni. Vsako jutro se zbudimo v sončen dan, blagor nam.Pozdrav od sončno obsijane Obale, pa pridite kaj na izlet,lp

Pot v okolici Mojstrane je proti slapu Peričnik. Zelo lepa pot, če je sneg je tudi prehodna. Vendar je šele februarje malo več sončka. Enako, kot v Tamar.

Prisrčno vabljena k nam, na Hrušico.
Ti bom vso pot opisala in ti še o čem naložila.

Tvoja, S.

Črni metulj, super, da se zavedaš, kako lepo ti je, ko lahko skoraj vsak dan vidiš sončka.Jaz ga takoooo zelooo pogrešam, se mi zdi, da je že celo večnost megla in pozabila sem že, kdaj je bilo vsaj en cel dan sončno tu v ljubljanski kotlini. Ko bom bal velika, mogoče me bo bogec uslišal in bom prišla kar na morje živet.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close