Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice družina bi šla v S Ameriko

družina bi šla v S Ameriko

V 2008 – em smo se odločili družinsko (6 članov, najmlajši 4 leta, ostali 13, 15 , 21 ter starša) )odpotovati v S.Ameriko za vsaj 14 dni. Znanec pravi, da je za tako pot porabil 10.000 EUR (3 tedne, vodeno)!? Toliko si res ne bi mogli privoščiti.
Ker bi rada začela delati načrt poti, Vas sprašuujem za Vaše izkušnje, mnenja in predloge s poti na območje omenjene destinacije.Hvala

Ni pravo mesto za ta post sicer!!! Greste potem organizirano ali ne?

ne, v lastni režiji rpedvidevam prihraniti, vendar ravno za to prosim za pommoč z izkušnjami in nasveti.

ne, v lastni režiji.Na ta način predvidevam, da bomo prihranili, vendar ravno za to prosim za pommoč z izkušnjami in nasveti.

Daj post še na sta in odklop za več info. Pa malo napiši kaj so glavni cilji in ti poiščem dobro izhodiščno letalsko karto.In približen časovni termin mogoče!?

Sta? Ne poznam dostopa prav tako ne do odklopa.
Glavne cilje pravzaprav iščem- hvaležna za vsako idejo. Kakšen nacionalni park gotovo in kakšno veliko mesto in morda kakšna lepa obala….
Termin tudi še iščem , Vem samo da avgustu menda Flordia ni aktualna. Takod da julij, avgust, ali če bi bilo bolje maj potem eventuelno…

http://www.sta-lj.com (klikni forum ali vtipkaj željeno na “iskanje”)

Defenitivno boš izvedel/a več kot tukaj!

Vprašanje je preveč splošno, da bi bil možen odgovor. Kaj te sploh zanima, katera država, želiš naravne znamenitosti ali Diorjeve trgovine. Ali kaj vmes. Moj oseben cilj v severni ameriki je vožnja s kanujem po kateri od kanadskih rek na sever, do koder bom pač prišel. Verjetno tebe kaj takega ne zanima…

Malo več moraš vseeno vedet za tako pot, kot da napišeš: “Vi predlagajte, jaz bom iz kupčka nabrala, kar mi bo všeč. ” Potovanja žal niso samopostrežna trgovina.

lp

bv

Veliki avanturist bV seveda mora pristaviti prazen kotliček nasvetov! Pravilno!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close