Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Katera pot do smučišča Cerkno

Katera pot do smučišča Cerkno

iz Ljubljane je najboljša? Na netu sem sicer našla več različnih variant:

ampak zanima me iz vaših izkušenj, katera je najhitrejša in najprimernejša (da je najmanj ovinkov itd.). Pa baje tista čez Železnike zdaj ni prevozna ali kako?

JA trenutno se čez Železnike ne da. JAz bi na tvojem mestu šla po poti čez Horjul, Lučine, Gorenjo vas in potem na Leskovico. POt je pa pač primerna temu, da prečiš hribe, kar pomeni, da ponekod ni ravno špica… Manj ovinkov boš imela, če greš iz LJ proti Škofji Loki in nato, Gorenja vas in Leskovica. Je pa pot včasih tudi ledena, ovinkasta je tako ali tako. VSaj dvig iz Gorenje vasi do smučišča, pot je tudi zelo ozka, tako da se včasih 2 avtomobila težko srečata….

Katero pot ubrati je odvisno tudi s katerega konca Lj si. Če si bliže Brezovici potem čez Horjul, če pa bliže Medvodam pa čez Šk.Loko..

LP

Hvala lepa, Teea. Ja, bliže Brezovici smo. Se pravi čez Horjul. Koliko časa približno pa traja vožnja?

čez Železnike se da, ampak na svojo odgovornost. Cesta je makadamska in malo grbinasta!
lp

Škofja Loka in nato Gorenja vas ,Hotavlje in Leskovica.
Sem ravno od tam , pretirane gneče ni ne na cesti, ne na smučišču .
Je pa začel naletavati sneg ….

******************************************************************************************************** Je juho polil pa jih je slišal : a zdej si pa sit, k boš lačen ...

Da se tudi čez Železnike,je nova nadomestna cesta,kopna in zelo vredu.Sem se peljala ravno danes tam ,greš pa čez Zali log,podrošt po spodnji cesti še kake 4 km in nato levo v hrib…je vse označeno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close