Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice najlepše počitnice?!

najlepše počitnice?!

Pozdravljeni vsi!

Najprej vsem voščim srečnga pa zdravga, pa veselga in v veliko ljubezni odetega 🙂

Se vam bo zdelo čudno, ker ni niti staro leto že minilo, ampak jaz že kar razmišljam o morju 🙂 dajte mi povedati, kje vam je bilo (če izključite Slovenijo in Hrvaško) najlepše na počitnicah na morju? Kje so dokaj sprejemljive cene…bla bla bla… Mislim na te zadnje čase bolj oblegane turistične destinacije kot so Grčija,Turčija,Španija,Malta,Bolgarija,
Đerba, itd.,itd…. Kje se vam je zdele res lepo, morda tudi kakšnega takega kraja nisem omenila… u glavnm nekje po Evropi…

Hvala za vaša mnenja, pa upam da se bo sploh kdo najdel ki bo hotel zdaj odgovarjati na taka vprašanja… 🙂

Lepo praznujte! Čao

Moj daleč najlepši dopust – Kreta letos poleti. Čeprav sva šli na dopust sami s hčerko, sva preživeli nepozaben teden!

Italija – Lignano, že par let vem, da je zakon!

meni se je zdelo tu zelo lepo za poletni dopust:
http://saskia02.googlepages.com/gr%C4%8Dija-kefalonija

Še ena tukaj, ki prisega na Lignano.
Peščena plaža, prijazni ljudje, pa precej “aktivnosti” relativno blizu – od Aquasplash-a, do ZOO-ja in Guliverlandije.

http://saskia02.googlepages.com/gr%C4%8Dija-kefalonija%5B/quote%5D

O, Kefalonija… Moj sanjski otok. Takoj za Kreto, seveda. :))

Jaz grem pa raje kam daleč..Egipt letos jeseni.Bi šla kar nazaj tja.

če je pa tako, potem bo pa nam kreta tudi lepa. res, nismo še bili. vedno je predarago in najdemo kaj cenejšega. so bili pa znanci letos in so jo pohvalili. le v pravi kraj je treba it.

Kako smo ljudje hecni. Nikakor se ne moreš zanesti na okus nekoga drugega, ker imamo tako različne želje in potrebe.. Mi živimo čisto ob meji in nam je Lignano relativno blizu, pa za nič na svetu ne bi tam preživljala počitnic.Vsak po svoje pač.

Navdušila me je Turčija.

Sorry, ampak Kreta je bila pa najslabši dopust do sedaj – pa smo kar nekaj destinacij dali skozi.

Ogromno imaš za videt tudi v Bolgariji. Makedonija je tudi pravljična.
Tunizija je super zaradi Sahare, v Egiptu se naučiš potapljanja, v Jordaniji se izgubljaš v Petri.

Lignano pa je za mene premrzel. Prijazni pa so – to je res.

http://saskia02.googlepages.com/gr%C4%8Dija-kefalonija%5B/quote%5D

Bila – super. Čeprav mi je Rodos še lepši. Še najlepši Patmos. Nasploh vsa Grčija.

Djerba – tako
Egipt – tako

Turčija, Španija, Bolgarija – me nima

Deleč najlepše pa je na Maldivih (Sun island)

LP in srečno 2008

Mene pa Turčija in Bolgarija niti malo ne vlečeta, še manj Makedonija. Kreta pa me je navdušila. Ne moreš posploševat. Ni vse odvisno le od otoka samega in od pokrajine ter naravnih znamenitosti, ampak tudi od družbe, vremena, hotela, hrane, turističnega vodiča…ma od vsega skupaj!
Kreta in Kefalonija sta mi nepozabni. Drugo leto pa kak drug Grški otok. :))

Jaz sem si pa zamislila Kanarske za 2008. Je bil kdo? Kaksne izkusnje?

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Mi smo bili večkrat, kaj te zanima?

glede kanarskih – mi bi šli konec junija. kako vroče je? ali kdo ve od kot se da leteti tak termin. iz brnika je samo do srede maja, potem pa naše agencije ne nudijo več kanarskih. je prevroče?

Capri, Azurna, Provansa, Toskana, Cortina, itd itd.

Ooooooo, komi čakam, da gremo:)

Mi smo bili večkrat, kaj te zanima?[/quote]

Ste sli preko agencije ali v lastni reziji?

Saj Kanarski itak niso vec tako dragi, kot so bili vcasih, pravijo pa, da so v lastni reziji lahko se cenejsi.
Imas kako priporocilo ali nasvet?

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Meni je bila do sedaj najbolj všeč Sicilija, pa Kreta, pa Krf tudi-proti pričakovanjem. Vglavnem pa je res težko nekomu svetovati, ker ljudje iščemo različne stavri na dopustu.

korzika, čudovita…imaš krasno morje, pa hribe, pa reke v katerih se lahko namakaš…je pa res, da moraš biti mobilen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close