Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice dubaj – kateri hotel?

dubaj – kateri hotel?

Mi lahko kdo priporoči kakšen hotel v Dubaju (v centru)? Ne potrebujem luskuza. Ali se splača vzeti polpenizon ali samo nočitev z zajtrkom?
Prosim za kakšno dobro izkušnjo, izlet, kaj je nujno videt?

hvala

Ojla,

mi smo bili v Dubaju pred dvemi leti in smo bili v hotelu Seashell Inn Hotek. Hotel je v centru, zelo blizu smo imeli peš do velike samopostrežne trgovine, kjer smo si kupovali pijačo in plenice za našo malo pupo. Meni osebna je bila lokacija super do shoping centrov s taksijem je bilo cca 10 – 15 minut, seveda odvisno v katerem času dneva in kateri shoping center. Do obale kamor smo hodili na kopanje pa je bilo s taksijem cca 25-30 minut. Je bilo pa v naši bližini še polno hotelov, tako da mislim da z izbiro ne bi smela imeti problema. Aja bil je hotel s tremi zvezdicami sobe kar velike, mi trije smo imeli dovolj prostora, čiste. Mi smo imeli samo zajtrk, ker hrana je bila poceni, jedli pa smo večinoma v food courtih v shoping centrih. Tam imaš na voljo vse italijansko, indijsko, Mcdonalds, kitajsko, libanonsko skratka izbere več kot dovolj, hrana pa dobra in poceni. Kaj videti odvisno kaj želiš, safari z džipi je prav gotovo doživetje ampak mi smo ga izpustili ker je bila naša mala punca še premajhna, drugače pa tržnica zlata, začimb, vožnja po kanalu, ogled Wild wadi parka, ogled Burj al Arab hotela, sprehod ob obali,skratka mi smo tam preživeli 16 fantastičnih dni, in v aprilu odhajamo spet. Ja shoping je pa tako ali tako obvezen, ker imajo non stop neke popuste, mi smo šli domov kar precej težji kot smo prišli, tako da odločitev je tvoja.

Pa lepo se imej, če te še kaj zanima mi lahko pišeš na adruskovic@gmail.com

LP, Andreja

Preveri hotele na trip advisor

http://www.tripadvisor.com

LP!

Pravkar vrnil iz Dubaja. “Cenejši” hoteli v bližini centra so Pearl residece, Golden sands, Silver sands,ipd., najboljše je hotel rezervirati preko predstavnik Emirates-a, kjer ti zrihtajo tudi vizo. Tudi oglede priporočam organizirane preko njihove agencije Arabian adventures. Zelo zanimiv celodnevni ogled “gradbišč” Palme, Marine, Burj Dubai in popoldanski čaj v Burj Al Arabu je cca 100 USD. Trenutno največji shoping center je EMIRATES MALL, 15 vožnje s taksijem (cca 15 USD) oddaljen iz centra. Ta je tisti s smučiščem (cca 20 USD – 2 uri smučanja). Vzemi samo NZ saj je veliko najrazličnejših restavracij, najdražja večerja v restavraciji pri MARINA hotelu nas je stala cca 50 USD/osebo, tam je tudi precej večerne zabave-priporočam. V raznovrstnih mednarodnih restavracijah po shopingih plačaš cca 12 USD/osebo.
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close