Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kuba – telefonija

Kuba – telefonija

Zanima me, kako je s telefoniranjem na Kubi. Za mobilno telefonijo sem se pozanimala in vem, da je zelo draga. Zato me zanima, če v hotelskih sobah so telefoni, kakšne so možnosti, da jaz sporočim domov tel.št.v hotelski sobi in me iz Slovenije pokličejo po stacionarnem telefonu (digitalna telefonija je kar ugodna). Ali te zveze delujejo? Kakšne stroške imam s sprejetim klicem jaz (če jih sploh imam)? Mogoče veste za katerega njihovega operaterja, da bi lahko malo na internetu pogledala cenike, če zaračunajo dohodni klic oz. če je ta varianta bolj ugodna od mobilne telefonije? Jaz sem že malo iskala, a nisem nič našla.

Ajša pravkar nazaj iz Kube in ti lahko svetujem samo to, da vzameš svoj gsm s seboj in pošlješ sms svojim, ki te stane 0,9 Eur. Imajo samo enega mobilnega operaterja, kar se pa tiče telefonov v sobah je pa cena minute 4 Eure. Sicer ti na bankah ponujajo, ko greš menjat denar (priporočam Eure) kartico za telefonsko govorilnico, za katero pa ne vem cene, vem le to, da vsi telefonirajo od tam in so na vsakem aparatu gužve:-)
Je pa noro in ti zavidam, da greš:-)

Pa uživaj,
lp, Nina

Nincica, ja super, ravno iz Kube… torej ti je bilo všeč? Si bila na potovanju ali v turističnem naselju in malo naokoli? Ali potem hotelske sobe imajo telefone? Jaz sem mislila, da bi me od doma poklicali v hotelsko sobo in predvidevam, da s tem jaz nimam stroškov (tako so rekli tudi na Telekomu)?! Kdo ve, kako je dejansko s tem na Kubi?

Hoteli višje kategorije imajo zagotovo telefon v sobi, drugače pa je v recepciji. Ja,in tako kot povsod na svetu, stroškov za dohodni klic iz Slovenije na telefon na Kubi ne plačaš ti, ampak gre celoten znesek na račun klicatelja. Se mi zdi pa še vedno najpreprostejši način javljanja domov SMS.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close