Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice čudna ura odhoda in povratka!!!!

čudna ura odhoda in povratka!!!!

Pozdravljeni!

Imam eno vprašanje oziroma me zanima ali ima kdo že tako izkušnjo:

V petek odidem na dopust v Sharm El Sheikh z agencijo Atlas! Dopust traja 14 dni in v to je vključenih 14 polpenzionov itd.!Odhod letala je iz brnika v petek okrog 22.00 povratek pa iz egipta v petek ob 02.00 zjutraj!!!Kako je to možno??!!Jaz sem plačala za 14dni (sem je vključenih 14 polpenzionov)vendar tukaj ni možno imeti tega saj ti enostavno s temi urami odščipnejo 1 dan!!!

Kaj narediti??!!HVala za pomoč!

Lep pozdrav!

Ne vem kako je to možno… Morda si se zmotila v dnevu?
Mi gremo namreč v Sharm v petek okrog 22h in se vračamo v SOBOTO ob 2h zjutraj!!! Če pa je res tako kot ti praviš, pokliči na agencijo. Je pa res, da pač agencije ne morejo vplivat na vozni red letal…

Želim ti lep dopust! Še dva dni.. 🙂

BB

In, če letiš z Adrio, upaj da ne bo kakšna 10-urna zamuda in boš ostala še brez enega dne, kot se je zgodilo sodelavcu..

ponavadi je pri teh aranžmajih vedno kakšen dan odščipnjen .) na agenciji rečejo 14 dni, pa je dejanskih 12 dni, en dan pot tja, drugi dan pot nazaj.
najbrž so se zmotili v agenciji pri številu polpenzionov. povprašaj!

Saj TA Intelekta tudi oglašuje 8 dni Djerbe a v resnici je samo 6 dni.

Tudi mi letimo v Turčijo v četrtek ob 20.30 (nastanitev ob cca. 1.00 v petek, po njihovem času). Povratek pa potem v četrtek zjutraj ob 10.30. Torej 1. in zadnji dan odpadeta, čeprav smo plačali 7 dni all. Agencije bojda ne odgovarjajo za spremembe letov.
Bom pa zato toliko bolj uživala, ko bom tam! 🙂

lp,
G

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close