Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice V Benetke s katamaranom

V Benetke s katamaranom

V soboto gremo s katamaranom preko Kompasa v Benetke, pa me zanima, ali je kdo že bil ter kako je bilo?

Hvala za odgovore

Bili smo julija. Na katamaranu je zaradi klime kar zeblo.

Nismo se udeležili vodenih zadev ( razen s vodnim taksijem do gliserja ) Raziskovali smo na svojo pest in si ogledali tisto kar smo želeli.

Tudi na kosilo smo si privoščili v lastni režiji. Mi je prijetneje kot neka prehrambena masovka. Par eurov gor ali dol.

Upam, da vam morje ne bo nagajalo.

Uživajte, ker Benetke so čudovite.

Kakšna je pa cena?

lp

lp, orehek

Jaz grem sicer raje z avtom je pa tudi organizirano lepo. Venezia je itak tko lepa, da niti ni važno kako do tja prideš 🙂
Sem pa katamaran izkoristila samo za prevoz pol se pa prosto potepala.
Če je lep dan je tudi sama vožnja lepo doživetje.

Ob sredah so imeli za družine ugodne pakete , mislim, da se je cena gibala cca 65,00 EUR

Mi smo bili lani tudi s katamaranom iz Izole preko Kompasa. Lepo, čudovito,… Moja priporočila: kosilo, ki ga plačaš že na katamaranu je brez veze, raje izkoristiš tisti čas za ogled kaj drugega. Kam iti na kosilo je rizkantno, tako da ob kakih sendvičih čist lahko preživiš. Priporočam pa da če greste prvič, vzameš vodni taksi za nazaj, ki te tudi pravočasno pripelje nazaj na katamaran, da ga slučajno ne zamudiš. Organizirana je še vožnja z gondolerji – mi je nismo vzeli, ker veliko vidiš že takrat, ko se pelješ z taksije, nazaj.
Uživajte v teh lepotah

Katamaran iz Izole potuje ob sobotah in ponedeljkih. Cena je 70€.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close