Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam za rojstni dan

Kam za rojstni dan

Zanima me če poznate kakšno dobro lokacijo, kamor lahko peljem punco za rojstni dan. Zaželjeno bi bilo, da bi bila lokacija v radiju 30 min z avtom iz Grosuplja. V mislih imam malo odmaknjen kraj v naravi (romantika pa to) , ampak da ni čista divjina.

LP

in ti ji misliš dati na “odmaknjenem kraju v naravi” popolno darilo za rojstni dan? :)))

raje jo vprašaj, KAJ si ONA želi… oziroma, ali imaš rojstni dan TI?

Uf v Sloveniji je pa res težko najti folk, ki je pripravljen sodelovat na forumih. Vsi bi samo neki pametovali, nobeden pa ni pripravljen resno sodelovat v pogovorih.
Mislil sem, da vsaj na forumu o potovanjih in počitnicah ne bo ‘pametnih’ ljudi, a sem se očitno motil. Ampak kot sem že rekel. slovenci smo pač slovenci.

Drugače ima pa ona rojstni dan in darilo sm ji že dal.

LP

Kaj si že slišal za Hauba party?

Punco odpelješ v naravo, jo daš na haubo, noge na rame, kaj ji poDARIŠ ti pa je menda jasno.

očitno ste sami bedaki tu. fant sprašuje kaj imamo ženske rade, da bo punca vesela. in naj prosim kašna punca pove kaj koristnega.

jaz ti kraja ne morem svetovati, ker sem iz čisto drugega konca slo. ampak mi je vedno všeč, če sva šla na bled – sedet na klopco ob jezeru, pa na eno tortico k šmon.

A mogoče kdo ve kam bi se dal pelat punco v okolici Ljubljane. Nočem jo pelat v restavracijo al pa kej tazga, sam tko mal v naravo.

Bled je že dobra ponudba, sam se mi zdi da je že mal klišejska. A se da sploh v Sloveniji it nekam v naravo, kjer je lepo ne pa sam polno ljudi.

Na Urha pri Ljubljani – izvoz iz AC Lj-bizovik (ali Lj.vzhod), potem pa cca 1km desno in še enkrat deno – zgoraj v goszičku pa že vidiš zvonik cerkvice. Lepe sprehajane poti, klopce in mir (če te drugi sprehajalci in morda kakšen pes ne motijo).
Uživajta!

Lahko jo pelješ v Arburetum na sprehod.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close