Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Prostovoljno delo – Afrika – dec/jan

Prostovoljno delo – Afrika – dec/jan

Bi šel kdo?
Iščem sopotnike/-ce, da se skupaj zorganiziramo, poiščemo informacije, odpravimo na pot, mogoce kdo, ki ze ima plan in bi rad družbo?
Dobrodošli tudi vsi tisti, ki imate kakršne koli izkušnje in morebitne kontakte …

spela_dc@yahoo.com

Lep pozdrav!

Zdravo..

Mene to mika že dalj časa..pa nikoli ni prave družbe..časa..
Mi poveš kaj več..Že imaš izbrano destinacijo? Ceno vsega skupaj?

Zdravo!

Tudi jaz iščem pravo družbo že dlje časa in ravno s tem namenom se oglašam tukaj, ker sem mnenja, da bi bila organizacija veliko lažja (zaradi delitve dela), posameznik bi porabil manj časa za planiranje, če bi nas bilo več.
Za destinacijo, ceno in ostalo bi bilo fer, da bi se odločili skupaj. Sem pa vseeno malo gledala Gano, Ugando, Zambijo, Kongo, … V bistvu je še vse odprto.

spela_dc@yahoo.com

LP, Spela.

Zivjo, jaz sem bila lansko leto na Madagaskarju – res odlicna destinacija, tako za ogled znamenitosti kot prostovoljno delo. Trenutno ne priporočam obisk Konga, saj tam divja vojna in najbrž tujci (še posebej belci) tam ne bi bili dobrodošli. Priporočam pa Zambijo ali pa Ugando, no, seveda na prvem mestu pa Madagaskar… Za letalske karte se najprej pozanimajte preko neta, da dobite letalsko družbo in okvirno ceno, potem pa je najbolje, da stopite kar osebno. – najmanj kompliciranja pa se vse lahko izves, brez da moraš napisat 15 mailov, da dobis eno uporabno informacijo. Drugače pa organizacija ni tak bav bav – vse kar potrebujete je le letalska karta in veliko dobre volje pa dobro je, da imate kakšen kontakt z državo v katero odhajate, saj je malo kriza tam ugotavljati na koga bi se obrnil. LP pa veliko veselja in volje pri organizaciji. :))

salserka, najlepša ti hvala za informacije! Upam, da ti lahko pisem na mail, če me bo še kaj zanimalo.

Lep dan!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close