Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice rent a car Grški otoki

rent a car Grški otoki

pozdravljeni

Naslednji teden grem na Rodos in me zanima, če je avto bolje – ceneje prej rezervirati preko interneta ali bi prišlo ceneje, če se dol osebno zmenim za rent a car? Ali se da za ceno kaj spogajat?

Kakšne imate izkušnje?

Rabim pa avto za cev teden.

Pred leti sem najela avto na Kreti. Na mestu samem sem preverila ponudbe, pogoje…in se odločila za najustreznejšo varianto. Mislim, da se rezervacija preko i-neta ne splača. Preveri pa po i-netu cene, da te ne bodo okrog prinesli. Mi smo bili v posezoni in se je ceno dalo zbarantati.

ali rabiš avto že takoj na letališču? drugače sem tudi jaz enakega mnenja kot nina4.

Avto ne rabim že na letališču, ker imam do hotela organiziran prevoz. Avto mislim najeti v glavnem mestu Rodos.

Bom potem kar na samem mestu zbarantal, itak je dol polno rent a car podjetij. Si bom vzel malo časa prečekiral ponudbo.

Zanimalo me je zato, ker nekatera podjetja ponujajo prek interneta recimo 20% popust pri rezervaciji prek interneta.

tudi jaz sem najela avto na otoku. izkušnja – če rentaš malo izven centra je cena kar nekoliko ugodnejša. lani sem dobila avto za 22 eurov na dan, če bi ga rentala za več dni, bi dobila popust in bi zneslo okoli 20 eurov na dan.

minca9

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close