Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice prevoz do letališča Munchen

prevoz do letališča Munchen

Pozdravljeni,

sem nova na tem forumu ampak sem že pregledala nekaj tem in nisem našla tega kar iščem.
s fantom greva septembra na Mauritius. Letiva pa iz Nemčije. Gre mogoče kdo istega dne (29.9.2007) v Munchen? Rada bi šla z kombijem, ker je bolj poceni (če je dovolj potnikov) in hitreje si gor,….
Mogoče pozna kdo še kakšno drugo varianto?
Hvala
lp

Daleč najboljša in najcenejša varijanta je povratna karta za vlak “Muenchen special”. Stane 68,20 EUR (iz LJ, pride pa iz ZG – to je “Mimara” vlak) in velja en mesec.

Če se želiš peljati ponoči s spalnikom (tako sem za vožnjo nazaj zaradi dolge prejšnje poti naredil jaz in prespal sem celo pot kot dojenček) te bo doplačilo stalo še 13,40 EUR na vožnjo.

VIR – SLO železnice:
http://www.slo-zeleznice.si/sl/mednarodni_promet/mednarodne_povezave/nemcija/m_nchen/

Prideš na glavno železniško postajo v Muenchenu in od tam imaš lokalni vlak do letališča (linija S1 ali S8), ki stane 8,8 EUR. Če nimaš takoj letala za naprej lahko na gl. žel. postaji tudi pustiš nahrbtnik v omarici za 2 EUR/dan in šetaš patike po Muenchenu, ki je prav lepo mesto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close