Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hurgada v juliju

Hurgada v juliju

Mene zanima, če je bil že kdo v juliju v Hurgadi na počitnicah in kakšne so kaj temperature tam dol? Podatki na netu se precej razlikujejo, zato me zanimajo informacije iz prve roke. Aja pa še to, mi priporočate kakšen hotel z Ai ponudbo?
Hvala za odgovore

živjo
v hurgadi nisem bila ,…lahko pa ti povem da je bilo lansko leto julija v sharmu podnevi od 40 stopinj naprej,…ponoči pa okoli 30 stopinj.samo se ta vročina ni tako zelo čutila…se je dalo preživet

l.p.

Vasica je kot veš ob morju, kar pomeni, da ves čas prijetno rahlo pihlja in je prav fino. Seveda je vroče in te malo zadane ko stopiš iz klimatizirane sobe ven, ampak ni hudo. Sploh v primerjavi z notranjostjo, kjer je ozračje zaprto in se kuhaš. Ampak se da preživet, tako da kakšen izlet v notranjost kar naredite.

Kakšnega priporočila nimam, ker sva bila z možem v lastni režiji in sva vzela hotel ki je bil takrat prazen. Fino je, če si na počitnicah, da imaš hotel ob morju. Midva sva hodila iz najinega domka čez cesto, se naredila totalna turista in vstopila v svlo nekega hotela in odkorakala na njihovo plažo :o)

Bila sva pa v starem delu Hurgade.

lp

bili v hurghadi prvi teden v juliju…bilo med 36 in 38 stopinj…bili v hotelu carols makadi resort…urejen, popolnoma nov hotel z Ai ponudbo..pred hotelom koralni greben…kar pomeni, daje dostop v morje najboljši s pomola oz. da ni primerno za majhne otroke,,…so pa štirje veliki bazeni s slano in sladko vodo..priporočam!

Živjo cvetkac,

midva odpotujeva v Carols Makadi Bay, zanima pa me, kako sta uredila prevoz do Hurgade? Je kar nekaj km oddaljen od centra. S taksiji se da urediti? Katere izlete priporočaš v Hurgadi oz. drugje?

LP, Maja

http://www.holidaycheck.de/bericht-Hotelbewertungen_Hotel+Carols+Makadi+Resort-id_771752-typ_1-ch_hb.html

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close