Ujeti na trajektu…
Sodelavec je prišel iz dopusta na Rabu in je povedal, da so jih na trajektu zbasali z avti gor, tako da je bilo med avti 10 cm prostora, noben ni mogel ven iz avtov, celo vožnjo… Kaj bi se zgodilo, če bi bil požar al pa če se trajekt potopi, si sploh ne morem predstavljat, pa otroci notri v avtih… Ne moreš verjet…
Samo da dajo več avtov gor in kasirajo, varnost jih pa ne briga. Bi morali mal bolj spoštovat zakonske predpise, ker itak ni dovoljeno se vozit v vozilu na trajektu…Bodite previdni!!!!
To je pa itak tako, ko je gneča da stlačijo gor koliko se da. In če se potrudiš greš lahko tudi ven. Mi gremo prav zmeraj ven z avta in se da. Pa gremo v avgustu mesecu ko je še večja gužva na RAb. In če bi jih manj nabasali gor bi se pa pritoževali kako nikamor ne gre.
Tako da ne morejo vsem ustreči. Vozijo pa 4 trajekti.
He-he-heeee čist drugače bi govoril, če bi bil ti tisti pred katerim bi trajekt zaprl rampo in bi moral čakati na naslednjega :)))
Tudi jaz grem vedno sam z avtom na trajekt ostali pa peš…kam pa bi pršli, če bi vsakega čakal, da se ven počasi spoka iz avta??? Vsako leto se vozimo s trajektom, pa še vedno sem šel lohka iz avta skozi svoja vrata, saj so linije na tleh lkepo narisane in če znaš parkirati je vedno dovolj prostora za ven iti.
Naj ti povem, če je 10 cm prostora je to kar veliko, dostikrat se avtomobili parkirajo na dotik!
Tudi na Isalndijo smo že šli s tarjektom. Tam so pa bili vsi avtomobili parkirani na dotik spredaj in zadaj. Ven iz avta pa je večina voznikov šla lahko le skozi okno pri svojih vratih. Čim si parkiral si takoj moral zapustiti avto in prostor. Vsak avto je usmerjal pač tam zaposleni na ladji. Noben ni smel ostati pri avtomobilu in tudi kasneje se nisi mogel več vrniti nazaj k svojemu avtomobilu. Bilo pa je 56 ur vožnje s trajektom 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.