Najdi forum

Pag-apartmaji

Kam se plača it na Pag, če bi rada da je obala peščena, mivka in da so apartmaji zraven in če kdo pozna kakšnega ki oddaja apartmaje zraven plaže (mogoče Novalja)?

V centru Novalje ni glih za kopat – imaš pa v Šimunih in Zrčih – pač vzameš avto in greš …. imaš tudi ležalnike in marele, ki jih lahko najameš za cel dan, pride te pa 30kn!

Evo eno št. +38553667004 (Kurilić) imajo pa v Novalji, Metajni in še nekje, z možnostjo polpenziona!

Lp

Mi smo bli letos v Stari Novalji. Glej slikice na novalja.de / Stara Novalja / App Eleonora&Maks.

Super. Kot na slikicah. Za več informacij pa glej sporočila Mišelinke ali pa uporabi iskalnik.

lp,
Tejči

Poskusi še tukaj. Mi že kar tri leta tukaj dopustujemo in nam je krasno, plaža je blizu, nekaj mivke nekaj kamenčkov, senca borovcev ter prijazna lastnica, imate tudi možnost izposoje klime, če pa ste v spodnjih apartmajih pa je skoraj ne rabite. Upam da ima še kaj prosto mi smo se od tam vrnili prejšnji teden – lastnica Jakšič Mirjana

LP in krasen dopust

http://www.novalja.com/component/option,com_alberghi/task,detail/Itemid,57/id,26/lang,hr/

Če so ti všeč bolj mirni, manj turistični kraji, pusti mail, pa ti lahko pošljem prospekte apartmajev mojih sorodnikov, ki oddajajo cca. 15 km vstran od Novalje, v mirnem naselju, apartmaji skoraj novi, zelo lepo urejeni…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close