PAG – HOTEL PAGUS
olja mislim da sem tudi pritej debati prepozna glede datuma mogoče komu drugemu lahko pomagam.hotel pagus so lansko leto popolnoma obnovili zato vam lahko povem da je hotel vreden 5 zvezdic in ne 4 bazen zunaj hrana odlična plaža 5 metrov od hotela mi gremo večinoma na dopust na otok pag.za otoke je zelo fajn vam priporočam dvigalo v hotelu hrana je čist domača kot jo kuhamo slovenci hehe.res vsaka jim čast.do mesta je pet minut hoje z otroki.naša otroka sta bila stara 3 in 5 let.hotel je malo iz mesta tako vas nebo motil hrup ok upam da sem komu pomagala lep dopust vam želim lp
lep pozdrav plaža PRED HOTELOM PAGUS JE NA SONCU SENCE NI JE PA 5 METROV OD HOTELA.ZA OTROKE JE ZELO FAJN KER JE EN KOS PRODNAT MI NISMO RABILI ČEVLJEV ZA VODO.ŠE LEPŠA JE PA MESTNA PLAŽA KJER JE LEP PRODNAT SAMO JE MALO DALJE ZA IT.MI SE VEDNO RDI VRAČAMO V HOTEL PAGUS ČEPRAV JE SEDAJ VEČJA CENA KOT OSTALA LETA ZARADI PRENOVITVE IN LEPO SE IMEJTE.AJA MI SMO ŠLI PREKO AGENCIJE SONČEK KER SO IMELI NAJBOLJ UGODNO CENO ZA DVA OTROKA GRATIS ENGEGA DO 7 LET DRUGI DA 12 LET…MOJA OTROKA STA STARA 4 IN 6 LET TAKO DA NI BILO PROBLEMOV…
Forum je zaprt za komentiranje.