Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice z relaxom v tunizijo

z relaxom v tunizijo

s fantom se sredi avgusta odpravljava na zaslužene počitnice v tunizijo z agencijo relax. našla sva izredno ugodno ponudbo, vendar ne veva,kje in v katerem hotelu bova spala, samo to, da bo en hotel s 3*. zanima me, če je kdo že potoval v tunizijo preko te agencije in tega aranžmaja. Ali je res, da te imajo pravico namestiti v katerikoli hotel, tudi, če je sredi države, na 2000m, kot se je pošalil najin kolega, ki je izbral enak aranžma, vendar v španji in je bil s hotelom izredno nezadovoljen. Ko je vprašal vodičko, če bi se dalo premestiti, mu je odvrnila, da ima agencija svobodno voljo v kateri hotel te da. Upam na vse najboljše vendar me je vseeno malce strah. kaj pa glede denarja?kje se ga najbolj splača zamenjati?
hvala vam za odgovore, ko prideva nazaj pa sporočim kako je bilo.:)
katja

Ne umikaj se spet, povej, kaj želiš, postavi se zase!

Z Relaxom smo bili na Djerbi.Res je Relax te nastani tam kjer ima frej sobe v hotelih.Preden odpotujeta se pozanimajta na Relaxu,kje vas bodo nastanili in izrecno zahtevajta že prej ,da gresta v tisti hotel za katerega sta plačala.Prej se podrobno pozanimajta koliko je odaljena plaža in vse podrobnosti ki ti jih nudijo.Na Relaxsu ti dajo ugodno ponudbo in njihovi predstavniki kjer ponudbo plačaš ponavadi sploh ne vejo,kje je ta hotel niti koliko je odaljen od plaže.Denar menjaš v hotelih. Drugače smo pa mi uživali bilo je lepo, prijazno osebje in nepozabno. Lepo se imejta. djerba

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close