Najdi forum

Toplice

Zanima me, kakšne imate izkušnje v Sloveniji z toplicami. Katere bi priporočali?

Oj,

jaz sem bila že v vseh, odvisno je, kaj si želiš: Hrup, mir, vročo vodo, malo manj vročo, nafto, se kopat v radenski, veliko toboganov in igral za otrike ali samo poležavanje.

Pozdravček,
Gabi.

Ja takole, nekako želimo, da je voda v notranjih bazenih nad 30 stopinj,imamo raje, da je malo več dogajanja, ker nismo ravno pristaši čistega mira.Pa seveda dobra hrana in kvalitetnejši hoteli, raje malo več plačamo, samo da smo zadovoljni. Naj še dodam, da MOravske Toplice poznamo.

Oj,

potem so najboljše Čatežke ali Terme Olimia. Povsod je topla voda notri, zunaj ogromno bazenov,toboganov, valov, masaž…Tudi poleti je večinoma vsak dan animacija, dnevna in večerna. V Termah Olimia so zunanji bazeni ob hotelih, par 100m stran pa je vodni park Aqualuna.V Dolenjskih toplicahje notri bolj hladna voda in je malo zunanjih vodnih površin, v Šmarjeških toplicah je v parku kompleks zunanjih bazenov, ni tako velik, imajo pa en lesen bazen z vročo vodo.
Mislim, da je v vseh teh toplicah super hrana.

Pozdravček,
Gabi.

Pravite , da Moravske poznate. Če so vam Moravske všeč – boljših ne boste našli.
To, kar kolegica pred mano piše o Atomskih, je vse res, voda pa je čisto drugačna.

Meni osebno voda v Moravcih zelo odgovarja, v Atomskih pa sploh ne.

Če imate radi toplo vodo, so primerne tudi Dolenjske,kakšnega posebnega dogajanja pa mislim, da tam ni.

Hvala vsem za inf.
Ja Moravske poznam in so mi všeč. Samo radi bi, da poizkusimo še kaj drugega. Nekako ciljma na Atomske in Rogaško.
Valenska, zakaj je voda v Atomskih drugačna? Meni je všeč zelo topla voda. Sicer pa gremo v toplice jeseni, sedaj pride na vrsto čez teden dni morje.

Oj,

prejšnji teden smo bili v Atomskih za en dan in so tudi prijatelji rekli, da jim ta voda ne paše, da je nekako težka. Jaz tega ne opazim.Pojdite tja pogledaat ali pa v Čatež, samo tam je verjetno še največja gneča.

Gabi.

Kaj je z vodo v Atomskih, težko povem z besedami: meni je nekako čudna,
težka, nič kaj dobro se ne počutim v njej.
Če ste tak tip, kot jaz (da vam Moravci pašejo) se bojim, da ste tudi vi med tistimi, ki jim Atomske ne bodo pisane na kožo.
Pa v Atomskih se nič kaj ne dogaja, vsaj pred leti se ni.

Mogoče bi probali Dolenjske? Ali Radence?

Moravskim najbolj podobne po vodi pa so Banovci in Lendava, samo tam
ni nevem kakih dogajanj. Je pa v obojih vse ostalo super(hrana, sobe, ambient).

Živjo!

Morda bi lahko poskusili v Terme Snoviku. Notri kot prav tako zunaj imajo po en bazen za plavalce. Za tiste, ki imajo rajši toplo, skoraj vročo vodo je na voljo majhen cazzuzi.
Prav tako lahko na svoj račun pridejo mlajši, ki se lahko igrajo v plitvem notranjem bazenu ter peljejo po zunanjih toboganih, ki pa so v času zime zaprti.
Na voljo so tudi skupne vodne terapije, masaže, solarij ter otroške delavnice.
Seveda je poskrbljeno za kosila in malice.
V zadnjih letih pa so nad kopališčem zgradili apartmajsko naselje.
Sicer v Terme Snoviku še nisem bila dlje na počitnicah, vendar sta se mi voda in hrana zdela izvrstna.

Sicer si pa lahko več ogledate na njihovi spletni strani: http://www.terme-snovik.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close