Najdi forum

senca na plaži

Ali katera ve kje se dobi mini šotor oz. tisti pol krožni šotorček za na plažo, da imaš lahko dojenčka v senci?
Kakšna je cena?
Kako ste ve zadovoljne, če ga imate?

V Pikapolonici.
Mogoče tudi v Baby centru!?

Zdaj ga imaš praktično že povsod – mi že enih 10 let ne gremo na morje brez tega.

V Merkurju jih imajo v več barvah, so dovolj veliki in stanejo okoli 8 evrov!

Moraš vedeti, da ta šotorček ne more nadomestiti naravne sence. Mi ga imamo, uporabljen pa je bil le eno sezono, saj je notri fuuul vroče.

Živi in pusti živeti

Gretka me je prehitela, ker točno to sem želela napisati: v šotorčku je blazno vroče. Pa tudi senca, ki jo šotoirček daje, je hudo redka. Ne more se primerjati s senco pod kakimi borovci. Lani smo imeli tak šotorček s sabo. Plaža je bila sončna, je pa ves čas pihalo. In skoraj lažje je bilo izven šotorčka, kjer je vsaj pihalo, kot pa pod šotorčkom, kjer je bilo pa res vroče. In to kljub temu, da smo šotorček pokrili z veliko mokro kopalno brisačo (ki jo je potem ves čas poskušal odnesti veter), da bi res nudil kaj sence.

Če boste že kupovali to reč, je dobro malo bolj pogledati, ker menda prodajajo tudi takšne, ki imajo na zadnji strani luknjo za zračenje, da zrak vsaj malo kroži pod šotorčkom. Ampak jaz dojenčka vseeno ne bi dajala v to vrsto sence, se mi zdi za vroče poletje čisto prehudo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close