Lj-Istanbul-Cairo…so kakšne posebnosti na katere moram bit pozorna?
Hojla,
letela sem iz Budimpešte v Istambul in potem tam ostala. Nimam v spominu da bi bilo letališče prav grozno veliko. No v primerjavi z našim že, ampak gre.
Pred tremi leti kao ni bilo potrebno imeti vize za Turčijo, potem pa sva na letališču izvedela, da jo potrebujemo ?!? Seveda sva morala prestvaiti avion in še dobro, da so nama v Budimpešti vse uredili v enem popoldnevu, da sva šla naslednji dan naprej. N evem pša kako je če le presedeš in ne greš ven z letališča. To po moje ni panike, ampak raje se pozanimaj. Pa naša stran za zunanje zadeve ni vedno natančna in točna.
lp
Wow Florida…aja aja sej se spomnim,da si zadnjič spraševala kolko sendvičev moraš met s sabo:)))) Ja sej čakanje na letališču res ubija:( Ko sem šla aprila iz Londona,sem zaradi nekih zamud čakala 11 ur..ma se mi je strgal skor:(. Ti, dej mi povej, a če prestopaš, moraš vseeno vzet prtljago in jo čekirat za naslednji let,al je oni avtomatski dajo na letalo? V mojem primeru: Ko pristanem v Istanbulu..vzamem prtljago al ne?
Ah kok sem pa to zdej zmedeno napisala….grrrr…..
zivjo!
jaz sem bil pred 4 leti v egiptu en mesec, nisem se nič cepil, hrano sem jedel iz ulice, bil sm v el fajumu (oazi j od kaira), pa sm bral, da je tam malarija, pa ni blo nič.
kar se tiče prebave in tega, sm se jaz prej pozanimal pri nekemu dohtarju, pa mi je priporočal tablete NOLICIN. v bistvu je antibiotik, jedel sem ga vsak dan, pa ni blo nobene driske ali kaj podobnega. pojdi osebnemu dohtarju pa se pozanimaj točneje, dajo se pa dobit tudi na recept.
CE RABIŠ KAKO INFORMACIJO LAHKO KONTAKTIRAS NA ZWONY1983@GMAIL.COM
Forum je zaprt za komentiranje.