Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kamp straško-mobilne hišice

kamp straško-mobilne hišice

je bill kdo?kako se vam je zdelo?dajte malo opisat:))
vsem že v naprej hvala
lp

Že, lani in še prej večkrat- prej jih ni bilo, so bile prikolice- KRASNO

Mi odhajamo v soboto. Sem pa slišala same hvale o teh mobilnih hišicah. Več pa lahko povem 7.7. ko se vrnemo.

ja bi prosila. uživajte max in upam da boste imeli lepo vreme dobro voljo in srečno pot
papa

uh šele zdaj sem videla da se vrnete takrat ko bomo tudi mi že na morju:))

Mi jutri (prvič) odhajamo v te mobilne hišice. Tudi mene prav zanima kako bo. Bom vedela kaj več povedat naslednji teden, saj se vračamo že v četrtek.

hvala.lepo se imejte.
papa
srečno pot

Bili lani, super, same pohvale….

Evo, včeraj smo se vrnili s Paga. Te mobilne hišice so super zadeva, sem prav navdušena. Sicer so majhne, ampak simpatične in imajo vse kar potrebuješ. Pa tudi kamp je lep in urejen, miren, plaža je čisto blizu, veliko sence,čisto morje. No, če te še kaj konkretnega zanima, kar vprašaj.

lp

v kampu sem bila, zanimale so me le hišice. sem pa se zmotila ker gremo mi letos v šimune- lani smo bili v strašku:))tudi meni je bilo v tem kampu zelo lepo pa še mesto je blizu.
vseeno hvala in ,lp

MENE ZANIMA, ČE STE ŠLI PREKO KAKŠNE AGENCIJE, KATERE,…KER TU BEREM SAMO POHVALNE STVARI GLEDE TEGA KAMPA (MENE ZANIMAJO MOBILNE HIŠICE),PREMIŠLJUJEM DA BI TUDI JAZ ŠLA V TA KAMP.IMAMO PA DVA MAJHNA OTROKA

LP HVALA

pošljite mail na recepcijo samega kampa.ali pa na njihovi spletni strani.jaz sicer ne vem katera agencija bi imela te hišice, mogoče vam bo povedala katera druga
lp

Mi smo šli preko podjetja Midos, veliko hišic ima tudi Sunlife, mogoče pa še katero drugo slovensko podjetje, pa seveda tudi sam avtokamp Straško. Vse podatke sem našla po internetu in tako tudi rezervirala.

Hvala za informacije, že rezervirali preko Midosa.Upam, da bo vreme lepo in da se bomo imeli krasno kakor vi.Gremo pa avgusta
.

Mi smo se vrnili. Bilo je OK. Ni pa me vrglo na rit. Imeli smo smolo, saj je tisti cas pihal nek cuden veter in je bila voda kaksen dan prav neznansko umazana, blatna. Groza.
Nasa hisica je bila v prvi vrsti ob morju, v najnovejsem delu kampa zraven Sportnega centra (ki ne obratuje, zato lahko zastonj igras tenis, pingpong, mini golf – le svoje rekvizite moras imeti s sabo). Predost te lokacije je bila, da je tam izreden mir (kar je nam zelo pasalo, zaradi dojencka), je pa tam manj sence, kot v starem delu kampa, pa tudi plaza niti priblizno ni tako lepa kot v delu kjer so prikolice. Tudi vroce nam tukaj ni bilo, saj konstantno pihlja. Kriza je bila le dvakrat ko je bila ponoci nevihta in smo imeli feeling, da nas bo kar odpihnilo (hisica se je tresla za znoret, povsod je nekaj udarjalo, ipd.)
Kar je tudi prednost kampa Strasko je to, da je Novalja res blizu in je sprehod do tja prav prijeten.
Za ceno najema, ki smo jo placali za 14 dni (1.100€) bi si zelela, da bi nam prisli veckrat ocistiti mobilno hisico, so nam pa enkrat zamenjali rjuhe in brisace.
Mobilna hisica je sicer super – imeli smo dve spalnici in dve kopalnici!!!! Res fino.
Sicer pa se na Pag (oziroma Hrvasko na splosno) zagotovo ne bomo vec vracali, saj za to ceno najema (+ denar, ki smo ga porabili za pot in sprotno zaparavljanje) lahko npr. v Turciji dobis ze all inclusive hotel s 4* in letalski prevoz.
Pa nismo imeli nobenih slabih izkusenj s Hrvati, da ne bo pomote!!! So bili vsi zelo prijazni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close