Dopust – ŠIbenik(Solaris) ali kaj drugega
Hojla!
Evo, mi bi letos naredili spremembo in šli namesto kampirat v hotel 🙂
Zdaj pa nimamo pojma, kam in bi prosila za kak nasvet.
Šli bi z avtom, ne predaleč, z dvema mulčkoma (5 in 1 leto).
Malo sem gledala po netu – Šibenik (Solaris) – hotel Andrija ali Ivan??? A je tam sploh ok?
Tam oglašujejo družinske sobe in za oba otroka gratis, zato se mi je zdelo fajn.
Ali je mogoče bolje vzet apartma s polpenzionom?
Ali pa kaj drugega? Mislim, kje drugje.
Res bom hvalezna za kak nasvet! Priznam, da nimamo pojma, ker smo do sedaj vedno kampirali 🙂
Lp, Ula
Mi smo se ustavili tam,pri prijeteljih,ko smo šli na Brač ,oni niso bili zadovoljni,pa tudi mi smo videli razliko z recimo kakšnimi drugimi hoteli,recimo Brač-Supetar,globturjev Meridien,varianta all inclusive,da ne govorim o Bol na Braču,kjer smo bili lani isto all inclusive,letos pa Bretanide ,Bol na Braču.
Pa ne mislit,da se proseravam,je cena takega hotela,recimo bretanide je na Bolu najboljši hotel,sem zahajajo pretežno Nemci,skor ista kot v Andrija ali pa Ivan v Šibeniku.
Mi smo se ustavili,ko so imeli zajtrk in je bilo kot v eni navadni menzi,ko potem vidiš druge hotele,ki ti nudijo vse v ceni,od pijač do onemoglosto ob vsaki uri,glavne restavracije,do picerije,restavracije pečenja na žaru,do raznih bifejev,ležalniki na plaži brezplačno,brisače brezplačno,vsa animacija,do fitnesa,do nordijske hoje,izposoje koles in še in še.pa mulci,sladoled kolikor si ga željio,vsi obroki ,hrane če si lačen kolikor želiš,popoldanska malica,kar pride super za mulčke,ko so lačni ob 16h.okoli se hodi brez denarnice,je ne rabiš in ni straha,da bi bil kdaj lačen ali žejen.
Plačaš v sloveniji,tam pa nič.
No in cena je približno enaka kot Šibenik,kavliteta pa neprimerno višja.Mal poglejte na netu stran o Bretanidu na Bolu,pa boste znale primerjati.Je pa res,vsakemu je pač všeč nekaj drugega.Nam osebno z 14 letnim sinom,ki je že odrasla oseba,letos ima on brezplačno do 16leta,je sigurno to najboljša varianta.
Jaz sem bila z družino v Andriji za 1. maj. Bilo je 90% slovenskih gostov, ker ima v Andriji svoj klub Kompas. Priporočam h. Andrija ali pa h. Ivan, nikakor pa ne priporočam h.Niko (preveč oddaljen od plaže) in h. Jakov (neobnovljen, majhni skupni prostori, nima svojega bazena…).
Restavracija in recepcija je prenovljeno, hrana kar okusna in dosti izbire, plaža prodnata, dosti sence,bar na plaži in bazenu. Samo sobe so bolj majhne in neobnovljene. V naselju dosti sprehajalnih poti, veliko igral za otroke, Dalmatinsko selo, kjer imajo hrano z žara in razne okusne jedi. Skratka za otroke je dosti poskrbljeno, tudi Kompas je imel za njih dosti animacij.
Forum je zaprt za komentiranje.