Najdi forum

Črna gora

Pozdravljeni!

Ima kdo kakšen kontakt ali priporočilo za apartma ali sobo z zajtrkom za dve osebi v predelu Hercegnovega, Kotorja ali Tivata. Ponudbe naših agencij ne odgovarjajo, ker ponujajo samo polpenzione. Zavoljo najinega “raziskovalnega duha” bi želela samo sobo ali majhen studio z možnostjo zajtrka in malim hladilnikom.

Bi šla tudi “na slepo”, vendar nama neko ne diši najbolj, sploh pa ne veva, kakšna je gneča v sredini julija.

Hvala za vsak namig!

oj
mislm da tud na slepo ni nobene panike, ker ob cesti stojijo in ti ponujajo sobe… za 5-15 evrov na noč, je pa res da niso naj naj…
če te zanimajo kašni detajli, sporoč ker CG poznam v nulo(in obalo in notranjost)… sem usako leto dol vsaj enkrat…

lp j

Oj, w128!

V mislih imava, da se “stacionirava” v Hercegnovem, če bi našla kaj primernega. Ne iščeva marmorja, stilnega pohištva in masažnih kadi v kopalnicah. Rabiva sobo za prespat in možnost zajtrka. Ker se misliva precej potepati, nama kaj drugega niti ne pride v poštev. Nisva tiste vrste turista, ki sta od jutra do večera na plaži. Nekaj sicer imava “nagledanega” in se še odločava o rezervaciji. Ti lahko pošljem link na mail in morebiti podaš oceno?

Zanima me tudi, kaj vse si “morava” ogledati in česar res ne smeva zamuditi ter na kar je potrebno biit pozoren!

Najlepša hvala za vsako info!

oj
črna gora ma ful za pokazat! samo ne poleti… jest bi šel na vajinem mestu konec septembra, če nista tipa za plaže… ker polet je sama gužva, pa še dražje je…
videt je treba durmitor, skadarsko jezero(po stari cesti iz virpazarja v bar), pol stari bar(tržnica zgodaj zjutraj) pol pa kakšen manastir, loh tud na skadarskem, pa uljcin in dugo plažo, …
cel kup stvari je zanimivih… če sta športnika tud kakšn rafting na morači… pa kotor…
za izhodišče bi si jaz uzel Petrovac na moru, ker je približno na sredi obale in tudi dobro povezavo ma do podgorice…

lah me pa tud na butale@volja.net kej prašate ker na tej strani sem bolj redko prisoten:-)

lp w128

Ne znese nama ne junija in ne septembra, zavoljo službe in dopusta. Zato greva zgodaj v juliju. Upam, da takrat še ne bo pretirane gneče, zato tudi ne rineva v Budvo in Bečiče. Se vam oglasim na mail, če se mi utrne še kakšno vprašanje.

Najlepša hvala za pojasnila!

te zanima mogoče sutomore od tod ti ni daleč ne budva,bečiči,petrovac,bar,….apartmani jovanovic imajo zelo ugodne cene in zelo lep ambieent poglej si nahttp://www.jovanovic.cjb.net/,mogoče te kaj pritegne da se odločiš,pa lepe počitnice in oddih želim

Ne odpre linka… imam sicer že eno destinacijo nagledano, me pa zanima še tale!

Tole pa bo, menda……

mislim da vam bo všeč ta del morja in okolica vse ostale destinacije pa so tudi dokaj blizu-budva,petrovac,sveti stefan,miločer,…..bar,….vredno je poskusiti-pa srečno pot vam želim in prijetne počitnice!

Najlepša hvala in vračam lepe želje!

Ali kdo pozna Hotel Palma v Budvi? Prosim za mnenje, hvala. Pa morda kakšno sliko hotela.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close