Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice grčija z 1.5 let starim otrokom

grčija z 1.5 let starim otrokom

Ali mi lahko kdo priporoči hotel, kraj, otok v Grčiji, ki je primeren za družino z 1,5 let starim otrokom. Pojma nimam kam in kako. Kje je kaj sence, mirnejše morje ,manj vetra in se da še kaj videt?

Mi smo bili lani na Kreti v h. Creta maris. Bili smo z bratovo družino on pa je imel otroka ki je bil takrat star prav tako kot tvoj 1,5let. Med hotelom in plažo je bila velika travnata površina z veliko sence, ležalniki in njihove brisače. To se mi je zdelo res super kot za nas odrasle kot za otroka. Če pomislim, da bi se mogli cvreti doli na plaži(pa čeprav pod marelami)bi bilo zelo neznosno. Bile so temperature okoli 35 stopinj. Moraš pa paziti, da potujete z letalom čimbolj podnevi oziroma v zgodjem jutru ali zgodnjem večeru. Mi smo imeli za domov letalo o 1in 30 minut zjutraj, odhod od hotela pa ob 23uri. Iz sobe pa seveda moraš do 12ure. Tako je otrok zunaj spal zelo malo oziroma nič. Tako, da si lahko misliš kakšen jok in križ je bil vse do vstopa na letalo, kjer je k sreči zaspal.

Res sočustvujem s tabo, a si sploh imela kaj od dopusta ?!
Pa otročka matrat, pa sosede, pa še sama si bila verjetno zoprna sebi, pa tudi partnerju, če ga slučajno imaš; no boš drugič bolj razsodno premislila, a ne ? Pa brez zamere.

ivy, veš odhod letala za domov je agencija spremenila, saj je bilo prvo ko smo se prijavili rečeno, da letalo leti domov ob 20uri,kar nam je odgovarjalo. Ko pa smo dobili 2 dni pred odhodom na dopust vaucherje in karte pa je pisalo, da je prišlo do spremembe leta za odhod domov in sicer so prestavili na 1in 30min. zjutraj. Res je bilo mučno za nas in sosede.

Tole je pa mal too much.. A misliš, da s 1.5 let starim otrokom človek nima kaj od dopusta??
Očitno si malce narobe predstavljaš, kako je z otroki!!
Kar malo nerodno od tebe, da vpadaš s takilimi komentarji, Ivy..
Matrat sosede??? Biti zoprna partnerju??
Res se sprašujem, kakšen folk živi med nami…..
In, kaj naj drugič Biba razsodneje premisli?? Če bo šla še na morje z bratom in njegovimi otroki?? Zaradi tistega nekaj joka, ko je bil otrok pač utrujen???
Če ne moreš prenašati otroškega joka, potem v življenju očitno težko shajaš, ker te take malenkosti vržejo iz tira tako zelo, da moraš težiti z neumesnimi komentarji kot je tistile zgoraj
Pa brez zamere….

Uf, pisarija se je obrnila v smer, ki jo ne prenesem. Hek Ivy, ti si pa res prava Ivy. Kaj imaš odgovoriti na moje vprašanje? Nič, pa se vseeno delaš pametno! Tamej ti je pravilno odgovoril (a).

Biba, hvala za info!

larag, fino “matrejte” sebe in ostale 🙂 Grčija je krasna…

Ivy – otroku je bistvo to, da je s starši, pa kjerkoli že je. Isto bi lahko tulil v Umagu, kot je v Grčiji. Pa še novica – derejo se tudi doma. Res! Ne boš pa verjela, da tudi leto in pol staremu otroku ostanejo v spominu določeni dogodki, če ne drugače, pa uživa, ko gleda album s slikami in mu zraven razlagaš, kaj vse je doživel…

Ivy, a drugače pa je vse v redu s tabo???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close