Najdi forum

kje kampirate?

z otroci,
v sloveniji in na hrvaškem,

izpolnjeni morajo biti naslednji pogoji,
senca, elektrika, urejene sanitarije,

kje kampirate vi?
mi gremo letos šele drugič, lani smo bili v Nadiži, izredno lepo, letos bomo ponovili, ampak bi šli še kam drugam

thx

Kampov je cel kup, na Hrvaškem je zelo veliko senčnih. Poglej na spletne strani hrvaških kampov, vse piše, še slikice so…..

lp,

N.

Kampiramo v Koversadi, je naturistični kamp, dobro urejen z novimi sanitarijami, igrali za otroke, mini klub, peščena, kamnita obala, plaža za otroke….z dobro založenimi trgovinami, cena za 2 odrasla in 1 otroka 31 EUR/na dan, parcela velika 100 m2 z elektriko in vodo in odtokom.

prijetno kempiranje, voda je pa letos zelo topla.

saj vem da jih je na tisoče, ampak bi mi zelooo pomagalo če bi kdo rekel,

mi gremo pa tja pa tja in smo zelo zadovoljni,

da imam nek ožji izbor ine čekiram le nekatere

hvala za razumevanje

Mi smo v Valkaneli blizu Vrsarja!

Sirena, Novigrad

Predlagam Lignano Italija. Sanitarije čiste, v kampu ful sence, velike parcele, s treh strani ograjene z grmičevjem. Bazeni, velik, otroški s tobogani. Plaža peščenena, veliko zabave za otroke (zabaviščni parki).
Cena – ceneje kot na Hrvaškem, kampiranje in tudi hrana (Spar, Lidl), tudi v restavracijah je navadna hrana (pizza, lazanja, testenine) poceni.

Mi kampiramo v ankaranu-kamp adrija.sence je dovolj ,senitariji so ok,je trgovina sam mi hodimo v merkator malo višje od kampa edino kar me malo moti ni urejene prve pomoči.Imate tudi bazen.Je pa res da je voda mislim morje včasih tudi umazan.Ampak če vas to toliko ne moti je ok.Mi smo zadovoljni in tja gremo letos že 5 leto,res pa da tokrat sama.Drugače smo pa hodili z otroci.Otroci gredo sami (zdravstveno).

Sirena V Novem gradu je super kamp.

Živi in pusti živeti

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close