otok VIR, kako je tam?
Pozdravljeni!
Zanima me, če je že kdo bil na otoku Vir (26 km od Zadra) in kako je bil tam zadovoljen?
Kakšna je plaža, tja nameravamo z majhnim otrokom v starosti 2 let.
Ali je kaj posebnega: recimo nonstop bolj piha, ni sence, mivkasta plaža, voda čista?
Skratka vsak komentar bo dobrodešel!
Hvala in lp,
Karmen
Jaz sem bila eno leto na otoku Viru.In z plažo nisem bila najbolj zadovolna, ampak sem kasneje zvedla da so na otoku različne plaže odvistno na kateri ulici si nameščena.Pred našim apartmajem je bila betonska plaža 200m vstran pa peščena plaža tako da so plaže različne.Morje je bilo čisto,voda kar topla na naši plaži je bilo dosti ježev na tisti drugi z mivko pa jih ni bilo.Tako da ti svetujem da se pozanimaš o plaži.Drugače otok pa je lep.
Karmen
Če tja potuješ z 2 leti starim otrokom in iščeš mivkasto plažo in je to morje za vaš glavni dopust (in ne dodaten za nekaj dni) ti iskreno rečem NE HODI!!!!
Na kratko:
voda – čista in ok,
plaže – pesek, skale beton in NABASANE (ogromno vikendov),
voda iz pipe – NI pitna (dovažajo z cisternami)
senca – kakor kje,
veter – ne vem kaj te zanima, ponavadi ni moteč,
most na otok- kar je OK če hočeš iti na celino,
smeti – mal preveč,
mesto Vir – majhno in lepo, JUL in AVG ni variante parkiranja – gneča..
Ponavadi sem prilagodljiv in tolerantem, velikokrat nezahteven – vendar Vir za GLAVNI ODDIH – NE HVALA!!
Lp
Stane
Na Viru je tko, da se ti splača dobit apartma, ki je blizu plaže, ker potem ti ni treba ležat na plaži. Sence je res bolj malo, če si na plaži, voda je res čista, pitna tko kot so rekli, jo dovažajo..
Samo mestece stari vir je lepo..je pa res da je v sezoni nabito ko šibice..
Jz poznam samo severni del Vira, ker sem tm že večkrat bila, ostalo pa samo tako iz ogleda.
hej…
mi smo na viru letos že 6 leto, vsako leto za 10 dni. Zadeva je taka: naš apartma je v žitni uvali…. kjer je plaža betonska in brez sence…. če veš kam greš na kateri del, mi sporoči, pa ti povem kakšno je tam. drgač pa vsem ki gredo na vir priporočam obisk navišjega vrha teha otoka iz njega se nampreč vidi celoten otok Vir.
lp, monca
Forum je zaprt za komentiranje.