Kam naj gremo?
Vem, da je bilo že veliko napisanega o tem, vendar bi rada vprašala naslednje:
– letos v juliju se za teden ali 14 dni odpravljamo na morje (Grški otoki ali Djerba) z enoletnim otrokom in pol. Zanima me, če mi lahko tisti, ki ste tam že bili svetujete kakšen kraj v Grčiji in hotel, ki bi bil primeren (še raje aparthotel). Hvala in lep pozdrav.
V glavnem težko je reči kaj priporočamo, sicer sem sama brez otrok, a vseeno, mislim da v tvojem primeru bolj v poštev pride kaka Djerba ali pa mogoče tudi turčija, oziroma želim povedat,da s tako majhnim otrokom si verjetno želiš imeti All inclusive ali pa vsaj polpenzion in v teh državah za svoj denar dobiš največ, kajti Grčija je za kulinarike, hoteli so bolj bogi, pa nujno moraš rentat avto, ker so plaže ob hotelih bolj boge, v prej omenjenih državah pa imaš hotelske komplekse, kjer te strežejo od spredaj in zadaj, pa tudi plaže niso slabe in so takoj poleg hotela. Sedaj pa je od tebe odvisno kaj si ti želiš.
Mi smo šli dvakrat v Grčijo (Rodos, Kreta). Prvič je bila hčerka stara 2 leti in smo bili zelooo zadovoljni. Hotela sta bila super. Obakrat smo vzeli all inclusive (Gullet-Magic life). Res je, da ni bilo prav poceni (Turčija je cenejša) ampak z otrokom nisem hotela tvegati…Bilo je zelo čisto, osebje prijazno, hrana super.
Forum je zaprt za komentiranje.