Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Iščem apartma – Makarska rivijera

Iščem apartma – Makarska rivijera

pozdravljeni!

Iščem preverjen apartma, predvsem pa plažo in pa seveda nizko ceno 😉 nekje na relaciji Makarske rivijere.

Primerno tudi za najinega leto dni starega otročka (senca)

DA ne bomo šli tako kot lani preko ene ful znane agencije, ki je imela poleg nastanitve (vile) eno fotko plaže, ki je bila v resnici oddaljena od vile približno 5 km!!! Resnična plaža je bila za skozlat. Na srečo smo imeli še bazen.
Zato nikdar več preko agencije.

Pozna kdo koga, ki oddaja apartmaje na tem območju?

Ti priporočam Mala Duba – Živogošče, to je enih 15 km naprej od Makarske. Vem za možakarja, ki ima apartma 30 m od morja, plaža je prečudovita in senca tudi. Kraj je bolj miren, tako ni natrpano, imaš na plaži tudi tuš in trgovino 50 m stran. Jaz pri tem možakarju nisem bla, vem pa kje je, ima nova apartmana (mislim da je eden velik in dva manjša – za 4 ljudi) in veliko teraso in zelo lep kamin. Poskušaj na mail mala_duba@yahoo.com.
Ime mu je Kovačevič Martin. Če sprašuješ v terminu v začetku avgusta, ima že zasedeno, meni je povedal da ima prosto tam nekje od 13.8. dalje, za julij pa ne vem. Piši, VSO SREČO NE BO TI ŽAL

Oprosti, se mi zdi, da sem falila mail. Mora bit mala duba@yahoo.com oz poglej pod http://www.ljeto.com, najdi kraj živogošče in ga najdeš prvega na strani. Srečno

sAŠA 167 ali mogoče veš kako izgleda apartma 2+1, oz. kakšen balkon je??

Bolj širok ali čist ozek??

hvala in lp

Jaz te tega apartmana ne poznam prav dobro, samo tako bolj od daleč, ker nisem bila tam nastanjena, najbolje, da kontaktiraš gospodarja, ti bo povedal, mislim, da je možakar fer. Kar daj, ne bo ti žal, res

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close