Dajla-Novigrad
Arbi, da ne boš čisto obupala, sicer ne poznam same Dajle, ker poznam bolj kampe tam okoli. Dajla je res bolj vasica, pretežno so lastniki vikendov Slovenci, je tudi restavracija, trgovina. Za samo plažo ne vem, imaš pa blizu Ladin gaj z zrihtanim bazenom, samo prešvercat se moraš notri( če bi morje slučajno cvetelo); do samega Novigrada imaš ene pet kilometrov, možno, da je tudi kaka bolj sprehajalna pot do Marede, od tam, vem da je do Novigrada. Mi smo v kampu v Sireni in smo zadovoljni. Mogoče pa nismo toliko zahtevni.
-mivke ni, oz. je jaz v Dajli nisem videl
-ena picerija, pa mislim da že izven Dajle
ena restavracija s čudnim odpiralnim časom (mislim da se odpre ob 17-h)
-trgovina obup – karkoli smo kupili, je bilo plesnivo (kisla smetana obvezno), tako da mislim, da prodajajo tisto, kar drugje ne morejo
-edino voda ni bila tako slaba, brez smeti ampak plaža za otroke se je meni zdela obupna…..
lp, sori, ampak mislim da je bolje da iskreno napišem, kot da pričakuješ ne vem kaj in ste potem lahko razočarani
Dajle same po sebi ne poznam prav dobro. Tam sem bila le enkrat in sicer na nekih pečinah, kjer se spustiš k morju. Meni osebno zelo lep kraj pod soncem- za otroke ne priporočam . So pa okoliški kraji lepi, kot je bilo omenjeno Ladin gaj ( Park Umag ), meni osebno pa je lepo v Pineti , ki je od Dajle oddaljena 5 km. Plaže sončne in senčne so primerne za otroke, v borovem gozdičku so igrala, košarkaško igrišče….
Forum je zaprt za komentiranje.